Presa ibérica
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g Familian Iberico-porsaan presaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 62 asteeseen Vähennä grillissä lämpöä reilusti, nosta liha yläritilälle ja grillaa epäsuorassa lämmössä kunnes lihalämpömittari näyttää
  • 62 astetta Nosta liha grillistä ja kääräise löyhästi folioon
  • Pappardelle
  • 250 g laadukasta pappardelle-pastaa
  • merisuolaa (1 rkl / litra)
  • 1 rkl voita
  • 2 valkosipulinkynttä puolikkaan sitruunan mehu
  • 1,5 rkl kapriksia
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.