Presa on grillilihojen kuningas, ja sitä on tullutkin tehtyä jo useampaan kertaan. Presasta on kirjoiteltu aiemmin jo pitkät pätkät, joten tällä kertaa tämä herkku ei suurempia esittelyjä enää kaipaa
Maukasta Iberico presaa ja välimeren salaattia. Ei saa ikinä sanoa, että "tämä parempaa ei olekkaan". Sen sain karvaasti kokea, kun sain käsiini aitoa Iberico porsasta
Mukana oli suuri paketti flank steakia (neljä palaa), kaksi palaa presa ibércoa, kaksi suurta ankanrintaa ja suuri pala black angus-lihaa paksulla makurasvalla
Presaibérica en hojaldre eli ibericoporsaan presaa taikinakuoressa. Presa on kiitollinen tarjottava, sillä se valmistuu täydelliseksi nopeasti grillissä
Kaikki alkoi läpästä. joka vuosi täsmälleen samaan aikaan eri Kanariansaarelle, hehee. Ja kuinkas sitten kävikään, tänä vuonna löysimme itsemme Fuerteventuralta
La cena stellare a quattro mani è un evento che viene organizzato da Eataly, all'ultimo piano, circa due volte al mese dove due chef, uno con una stella michelin ottenuta "da tempo" e l'altro con una stella presa quest'anno, cucinano appunto "a quattro mani" ricette del loro repertorio gastronomico
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.