-. -. -. -. -. -. -. -. E. n. s. i. m. ä. e. y. h. t. ö. p. o. u. k. l. ,. a. j. d. V. r. v. T. A. P. b. q. K. c. S. g. I. f. H. C. w. &. 8. 0. M. 2. 1. W. B. 3. 4. L. O. (. ). 5. D. d l. t l
Tämä pulledpork eli nyhtöpossu onnistui kertakaikkisen hyvin. Salaattiin laitettiin iso pala kaalia ohuina suikaleina ja karkeaksi raastettua porkkanaa
-. -. -. V. i. h. d. o. n. k. S. s. a. e. t. y. ä. p. l. j. u. r. v. J. O. ö. c. w. ,. m. b. g. 1. 5. 2. (. ). P. f. M. N. 3. 0. Ä. L. R. K. k g. t l. d l
(Paista/lämmitä valmis pulledpork pannulla, revi liha nyhdöksi ja lisää sipulit joukkoon). Ohje on nopea ja löysin sen Valion-sivuilta, ohjeen mukaan tulisi 10 kpl leipiä, mutta tein reilumman kokoisia, että täytettä mahtuu paremmin. (6-8 kpl). 1-2 tl suolaa. Pöyritä taikinasta palloja ja taputtele ne runsaan jauhon kera 1-2 cm pakuisiksi. Nostata jauhotetulla pellillä ainakin 10-15 minuuttia. Paista uunin ylimmällä tasolla 5-8 minuuttia. Pulledporkia + 1 sipuli. -HouseWife 6-8 kpl. 1-2 tl suolaa
Käytin tähän annokseen valmista Kivikylän pulledpork-lihaa. Pulledpork pastaa. Loput raaka-aineet huutavat vain grillissä paistunutta lihaa, riivittynä tai pieneksi pilkottuna
Jos kaipailet hyvää valelusoosia, niin kotipolttoinen kirsikka BbQ-ketsuppi on oiva valinta. PulledPork on mötkäle joka ei lihaisesessa maailmassa juurikaan esittelyjä kaipaa
-. -. S. y. k. s. o. n. e. d. t. i. p. ä. l. ,. m. v. u. r. a. J. ö. h. L. j. P. f. (. U. 2. 0. 1. 5. ). R. T. O. M. A. I. N. D. /. K. E. g. H. w. c. 8. V. Ä. 3. 7. ”. k g. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. T. a. l. v. e. m. o. n. s. b. g. i. t. h. p. u. d. r. k. ,. j. ä. ö. K. y. U. f. (. ). J. P. ". N. S. V. H. 1. 4. 5. 3. 2. c. L. A. R. 0. k g
-. -. -. -. -. -. -. M. e. i. l. ä. h. r. k. u. t. n. P. d. p. o. a. c. f. s. m. ,. v. y. j. ). K. g. A. S. T. 1. 5. 2. 3. 0. b. q. L. ö. J. O. 6. °. 7. 9. 4. k g. d l
Pulledporkin eli nyhtöpossun lihan voi kypsentää hyvissä ajoin etukäteen. Tarjoile pulledpork paahdetun sämpylän tai juuri paistetun ciabattaleivän välissä
Kokeilimme pikaversiota Tomi Björckin pulledpork -pitaleivistä. Olimme aiemmin valmistaneet omalla reseptilläni pulledporkia ja pakastaneet sitä sopiviksi annoksiksi "pahan päivän varalle"
Sriracha pulledpork. 2-3tl suolaa. Pyörittele lihaa kastikkeessa ja paista uunissa 150°c 3-4h kunnes liha irtoaa säikeinä haarukalla vedettäessä ja astian pohjalla on vielä kastiketta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.