Pinaatti-vuohenjuustolasagne. Tein meille tänään pitkästä aikaa lasagnea. Olen tykännyt ihan älyttömästi aiemminkin tekemästäni vuohenjuustolasagnesta, jonka ohje löytyi Yhteishyvän ruokalehdestä, mutta nyt tein tällaisen oman version mihin tulee myös pinaattia
Pehmeä sisus ja rapea kuori. Paljon, paljon punajuurta. Falafeleista innoituksensa saaneet punajuuripyörykät täydentävät meillä tänä vuonna joulupöydän alkupalapöytää
Kaikista lihankorvikkeista härkis on nykyään perheemme ehdoton suosikki. Se on kotimainen, tunnistan kaikki ainesosaluettelon ainekset, ja niitä on suht vähän
Kasvisruuat ovat minulle varsinainen haaste. Kasvisten maustaminen herkulliseksi on mielestäni vaikeampaa kuin liharuokien - yrtit kyllä sopivat kasvisruokiin, mutta miten saada vegeruokaan makua niin ettei kaikki maistu samalle tai kasvisten maku tyystin peity tai toisaalta jää kovin valjuksi
Poista ananaksesta kuoret. Leikkaa puoli ananasta ohuiksi viipaleiksi. Voitele lihaviipaleet ensin valkosipulituorejuustolla, sujauta väliin ananasviipale ja ripottele mausteseosta
Eilen saimme pitkästä aikaa ruokavieraita. Kesähelteillä tänne ei oikein viitsi ketään kutsua ja nyt häähumun laskeuduttua ehtii taas keskittyä muuhunkin elämään
Härkiksen ulkonäkö ja haju eivät houkuttele. Tuoreita raaka-aineita vai teollisia valmisteita. Julkaisin hiljattain blogipostauksen, jossa kerroin rakastavani kasvisruokia
Kokosin tähän postaukseen ideoita joulun ajan herkkupöytään. Itse en perinteisiä jouluruokia valmista, mutta mielelläni käytän joulun herkuissa sesonkiin sopivia jouluisia raaka-aineita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.