Tein ekaa kertaa elämässäni uppomunia. Ja voi, miten vallattoman vaivattomia ne olivat. Eli onnistuin. Keitin myös napakkaa parsaa ja tein ehkä toka kertaa hollandaisea
Ohje, lisätietoja ja kuvia löytyy blogistani. Puuron voi tehdä uuniastiaan ihan normaalin puuro-ohjeen mukaisesti - ainoa ero vain, että uuniastia kannattaa voidella kunnolla ennen kuin laittaa ainesosat sinne, jottei puuro jämähdä astiaan kiinni
s. a. t. o. k. v. i. h. u. n. e. j. l. g. T. ä. p. ,. m. y. O. d. M. ö. r. K. c. N. -. P. C. b. 1. 2. 3. 0. 5. z. V. S. L. (. E. ). 8. 4. f. /. 9. A. Y. J. x. G. H. 6. d l
Pienenä en pitänyt kaaleista yleensä, niissä tuntui olevan jotain hämärää. Parsakaali oli ainoa kaali, jota tuli siihen aikaan syötyä, tosin harvakseltaan, mutta kuitenkin
Tuorepuuro on siis puuroa, joka turvotetaan jääkaapissa ilman keittämistä tai mikrottelua. Jos et halua liilaa puuroa mustikoiden sulaessa puuron joukossa, lisää ne myöhemmin kun puuro on turvonnut kunnolla
* * *. For English please see here. Rakastan naapurustoani Töölössä ja ensimmäisen vuoden jälkeen jälkeen nykyisessä osoitteessaani alan olla (jo melkein) ok senkin kanssa, että vuosien jälkeen postinumeroni on muuttunut perinteisestä kipurajastani 150 metrin verran siihen väärään suuntaan
K. u. v. i. t. e. l. a. n. s. h. k. ,. r. o. m. j. ä. V. d. T. -. p. O. A. b. N. y. ö. 2. 5. 0. g. M. L. J. H. ". I. P. S. E. Y. R. 4. 1. (. /. ). f. 7. Ä. U. c. F. x. " l
Ja minä toin pullon Pinkiä pöytään. Kesä ON ihanaa aikaa. Etenkin kun sää suosii. Vähän epävakaisesti on tänä kesänä suosinut, mutta sen verran ehti aurinko viime lauantaina pilvien välistä pilkistää, että saimme järkättyä perheen kesken jo perinteeksi muodostuneet lettukestit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.