Ohje, lisätietoja ja kuvia löytyy blogistani. Puuron voi tehdä uuniastiaan ihan normaalin puuro-ohjeen mukaisesti - ainoa ero vain, että uuniastia kannattaa voidella kunnolla ennen kuin laittaa ainesosat sinne, jottei puuro jämähdä astiaan kiinni
Tuorepuuro on siis puuroa, joka turvotetaan jääkaapissa ilman keittämistä tai mikrottelua. Jos et halua liilaa puuroa mustikoiden sulaessa puuron joukossa, lisää ne myöhemmin kun puuro on turvonnut kunnolla
Olen keittänyt puuroa myös mantelimaidosta, joten korvikkeidenkin kanssa homma onnistuu kyllä. Simppelit aamupalat sopivat arkeen kuin nenä päähän ja pää jäähän
Julkaisin tämän ohjeen täällä blogissa jo vuosi sitten, mutta pahoin pelkään sen jääneen raparpeririisipuuron varjoon – vaikka onkin monta kertaa puuroa parempaa
Kuinkakohan moni teistä yllättyi, että taas postaus käsittelee puuroa. Vaikka itse voisinkin syödä veteen keitettyä suolatonta puuroa ihan tyytyväisenä, ymmärrän kyllä ettei se ehkä ole jokaiselle ihan mieluinen juttu
Teen tämän haudutuskattilassa yleensä aina torstaisin koska koululaiset menee silloin myöhempään kouluun ei tarvi äidin herätä kukonlaulun aikaan valmistaan puuroa
Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Muistan kuinka lapsena, kun äiti oli keittänyt mehun ja sekoittanut mannaryynit sekaan, piti valmista puuroa vispata vaaleaksi ja kuohkeaksi niin kauan, että käsi väsyi
Kuin vispipuuroa – vadelma-herukka chiapuuroa. Oheinen chia”vispipuuro” on tehty liotetuista chiansiemenistä, kyllä niistä voi saada aikaiseksi ihanan pehmyttä ja kuohkeaa puuroa
Rakastan puuroa. Rakkaus puuroon on syttynyt luultavasti lapsena mummolasta, jossa mummu keitteli (ja keittelee edelleen) aamuisin puuroa, rauhassa ja ajan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.