Ranskalainen lihapata Michel Mehdin tapaan
Elisa.net
Elisa.net
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kg naudan lapaa luineen
  • 8 porkkanaa
  • tuoreita timjamin oksia
  • tuoreita rosmariinin oksia
  • 3 –4 laakerinlehteä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 3 kuorittua sipulia, joista yhteen pisteltyinä 1 rkl mausteneilikoita
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • 2 –3 pulloa punaviiniä
  • 2 appelsiinin kuori
  • 400 g sian lämminsavukylkeä tai kypsää kylkirullaa
  • 3 dl kivettömiä mustia oliiveja
  • 5 dl tuoreita metsäsieniä; tatteja tai kantarelleja tai
  • 2 dl kuivattuja tatteja
  • 5 valkosipulin kynttä murskeena

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.