Tämä herkullinen punaviinissä haudutettu lihapata sopii loistavasti sunnuntai päivälliseksi. Mikäli sitä jää yli, niin sitä voi syödä seuraavinakin päivinä, koska se vain paranee uudelleen lämmitettäessä
Punaviinissä haudutettua mustekalaa. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 19/05/2014. Päivällinen oli tällä kertaa jostain kreikan suunnalta, ja siihen käytetyt 2 kokonaista mustekalaa Lidlin pakastealtaasta
Herkullista ruokaa, joka maistuu aina, kun on aikaa hauduttaa ruokaa uunissa vähintään kolme tuntia. Nyt on kyllä pakko kehua, että on muuten paras possuateria, minkä olen koskaan syönyt
Hiero lapaan (vaihtoehtoisesti voit käyttää myös potkaa tai niskaa) suolaa ja pippuria. Nosta liha uunivuokaan ja lisää kaveriksi puolitettu valkosipuli
syö raparperia, onkin muistettava nauttia samalla jotain maitotuotetta. Raparperia on alkujaan käytetty lääkekasvina, Kiinassa jo 5000 vuotta. 500g raparperia. 400g raparperia. 300g raparperia. ) 500g raparperia. 400g raparperia. 300g raparperia
P. a. r. i. v. k. o. s. t. e. n. u. l. H. g. S. m. R. -. j. p. h. ö. ä. O. ,. T. y. I. c. E. d. (. f. ). 5. 3. /. 4. 1. 2. 0. K. M. V. N. L. A. d l. t l
850 g raparperia. 850 g raparperia. Tämä ohje löytyi juustokakku kirjasta. Inkiväärisiirappi kannattaa tehdä ensin, itse sain keitellä sitä noin 40 minuuttia
Punaviinissä haudutettu karitsa (2 annosta). Jostain iski mieliteko lammasta kohtaan. Pienen etsiskelyn jälkeen löytyi eräältä lihakauppiaalta karitsan etukoipi
V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. s. ä. ö. r. j. a. L. t. d. v. M. y. h. ,. g. S. H. R. -. c. K. C. 2. E. T. N. D. –. J. 1. 5. 0. (. 4. ). 7. 3. /. F. P. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.