Ihanan väristä ja herkän makuista kesämehua. Ohjeesta valmistuu n. 1,3 l tiivistettä. Että jos pihalla odottelee raparperia ilman toimenkuvaa, niin tähän se ainakin kannattaa käyttää
Tässä kuitenkin tämä perusohje hyvään raparperihilloon. Kuten jo aiemminkin kerroin, taloyhtiömme asukkaat jättävät rappuun tarpeettomia tavaroitaan ja tällä kertaa joku oli jättänyt sinne osan raparperisadostaan
Ihana ihana raparperihillo. Niin helppoa ja maukasta. Suoraan omasta puutarhasta. Meillä hilloa syödään esimerkiksi luonnonjogurtin kanssa, muurinpohjalettujen päällä ja esimerkiksi kuppikakkujen täytteenä
k. e. s. i. v. o. 6. l. u. t. a. 2. 0. 1. 4. M. n. r. p. h. O. ä. m. y. I. j. ,. ö. T. J. N. Y. d. H. R. V. E. 5. A. g. (. ). 7. 3. f. K. L. -. P. *. c. U. S. B. w. F. b. ) l. d l
Kerta se on ensimmäinen kaikissa asioissa. Kuten tuoremehun valmistuksessa. Oli ystävien kanssa puhetta raparperisadosta, mitä itse kullakin näyttää pukkaavan eri suunnista
I. S. O. Ä. D. N. R. E. P. T. L. t. ä. y. n. 3. v. u. o. a. K. k. i. s. e. l. m. d. j. ,. p. h. r. b. g. -. ö. Y. B. A. H. C. ⚑. _. 1. 9. 0. 2. (. 5. ). M. J. V. G. 7. 8. ) L
Raparperihillo on hävikkiherkkua parhaimmillaan. Muutama purkillinen hilloa odottelee jääkaapissa jatkokäyttöä ja viime aikoina olenkin tehnyt raparperihillosta mm
Tein raparperimehua kahdella eri tavalla, toisen sitruunahapolla ja toisen keittämällä. Enemmän makua tuli minun mielestä keittämällä, mutta toki siinä maistui myös vanilja ja kaneli
Koska myös meidän pakastin pursuilee edelleen viime kesänä pakastetuista raparpereista ja uusi satokausi on jo hyvässä vauhdissa, päädyin etsimään hyvää tapaa tyhjentää viime kesän purnukat
Tänään keittelin osasta raparperinipustani mukavan mausteista hilloa. Ohje löytyi Kotiliedeltä. Itse käytin mausteena tuoretta inkivääriä, kanelia ja kardemummaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.