Ruissipsit kannattaa kuorruttaa vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ruissipsi pysyy rapeana. Täyte on tehty muokkaamalla Pullahiiren kinkkuvoileipäkakun kinkkutäytettä
Idea näistä pizzoista syntyi, kun ystäväni tutustutti minut lohipizzaan (jota myöskin täytyy tehdä teille, hyvää sekin), jonka pohjana oli käytetty tortillaa
Nappasin pitkästä aikaa kaupasta mukaani paketin tofua (se siitä suunnitelmallisuudesta…) ja unohdettuani sen joskikin aikaa jääkaappiini havahduin googlailemaan sille jonkinlaista uudenlaista käyttötapaa tai valmistusmetodia
Viime tiistaina mieheni nimipäiviä juhliessamme ajattelin, että makean kakun seuraksi tarvii saada jotain suolasta enkä jaksanut käydä leipomaan voileipäkakkua
B. l. o. g. i. t. v. a. m. n. u. e. h. y. ä. ö. s. p. r. d. k. ,. U. j. K. A. -. b. T. S. M. P. 2. 5. 1. /. (. ). c. E. J. L. 0. Ö. x. 7. R. I. f. O. w. z. C. q. '. °. l. d l
Lehtikaalisipseistä tuli jo jokin aika sitten jo ihan hittiruokaa - eikä mikään ihme, sillä ovathan ne ihan superterveellisiä ja kaiken lisäksi älyttömän hyviä ja ihania naposteltavia
Itävä valkosipuli on tylsä juttu, sillä sen maku on karvas. Itämisen voit estää panemalla kuoritut kynnet lasipurkkiin oliiviöljyn sekaan jääkaappiin tai muovipussiin ja pakastimeen
Ruissipsit ja poro- ja kinkkutäyte. Syö heti, että ruissipsit pysyvät rapeina. Hyvää Uutta Vuotta. Tänä vuonna olikin ihan erilailla aikaa valmistautua Joulun tuloon kuin viime vuonna remontin keskellä
Kurpitsoista eniten rakastan Butternut -kurpitsaa eli suomalaisittain myskikurpitsaa. Se on aavistuksen makea ja täyteläinen kaveri, josta tulee upeaa ruokaa
T. ä. m. n. k. i. o. h. j. e. p. s. t. a. u. l. y. U. L. v. -. d. (. 6. /. 2. 0. 1. 4. ). O. r. ,. c. f. V. H. ". K. 5. M. J. R. g. 3. N. I. P. l. d l. t l
Synttäritarjoiluista mulla jäi kutkuttaan takaraivoon ihanat ruissipsit tuorejuustotahnalla. Istuttiin meillä muutaman kaverin kanssa perjantaina iltaa, kun oltiin päästy synttäreitten ja kauppareissun jäljiltä kotiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.