Silläkin riskillä, että supermoni bloggaaja on tästä jo kirjoittanut, niin julkaisen postauksen. Mikäli haluaa kuohuvan glögin valmiina yhdestä pullosta, niin on sekin mahdollista tänä talvena
Tarjoa kuohuvat glögit joulujuhlan alkumaljoina. Täytä lasit hyvin jäähdytetyllä (alkoholittomalla tai alkoholillisella) kuohuviinillä juuri ennen tarjoilua
ahdettuun käenkkyyn, jossa keskipisteenä ovat rasva ja vatsan täyttävät ominaisuudet. Kun aletaan tekemään oikeasti maistuvaa ja rapeaa pitsaa ei oikotietä onneen ole
Kaada kuohuva seos heti taikinan joukkoon ja sekoita se joukkoon. Pidettiin Annin kanssa lauantaina halloween-kuvauspäivä ja pöytää koristamaan pääsi tämä veriroiskeilla koristeltu red velvet
jauheena. jauheena. jauheena. vaniljajauhetta. hunajaa, kookossokeria, pari tippaa steviaa tms. kuohuu vatkaamisen aikana, varaa tarpeeksi iso astia) ja vatkaa sitä muutama
Tosin tässä piirakassa on aika paksu kuorrutus ja itselle ainakin piisaisi hieman ohuempikin kerros, vaan toisaalta jos tuommoisesta tykkää, onhan tuo kuorrutus hyvää
Samaisessa uutisessa oli positiivinen juttu, että suomalaiset ovat ainakin Alkon myyntilukujen mukaan vähentäneet kirkkaiden juomista Juhannuksena, ja tilalle ovat tulleet viinit, erityisesti kuohuvat
Vanhempani toivat taannoiselta lapin reissultaan tuliaisiksi tätä Korpihillan kuohuvaa kuusenkerkkäjuomaa, ja voin kyllä sanoa, että maku on erityisen kiva
tälle kesäiselle jälkiruoalle sopii loistavasti makea kuohuva, vaikka Italiasta. Kesä on tulossa ja välillä kaupasta saa jo tuoreita mansikoita (ei tosin vielä suomalaisia)
Vaikka olen nyt päiväni kotona, tuntuu että kokoajan on kiire jonnekin. Eilen vietin hyvän ystäväni syntymäpäivää hänen kanssaan, ja kävimme brunssilla Sandrossa
Uuden vuoden juhlat kolkuttavat jo oven takana ja mikä sopisikaan uuden vuoden vastaanottoon paremmin kuin herkulliset syötävät sekä shamppanja tai kuohuviini
Myös sipulia risotostani löytyy, sillä se tuo ihanaa makua riisipohjaanja pyöristää makuja kivasti. Itse käytän yleensä alkoholitonta valkoviiniä risotossa, koska viinejä ei tule nautiskeltua tässä talossa muuten kuin korkeintaan kuohuvan muodossa
Sen kanssa tarjottiin raikas kasvismix ja remoulade-kastiketta. Piti oikein kaivaa alan raamattu (Larousse Gastronomique) esiin ja tarkistaa, että mikä ero olikaan tartar- ja remouladekastikkeella ja kyllä tämä meidän soosi menee hyvin lähelle perinteistä remouladea
Vatkaa voimakkaasti kuohuvaksi vaahdoksi kananmunat, sokeri ja suola. Mielestäni blinejä voi aivan hyvin nauttia myös muulloinkin mutta näitä kausi- ja sesonkiruokia on ajan saatossa keksitty, tämä on hyväksyttävä
Eva Mannerheim Sparren keittokirjassa, joka löytyy omastakin hyllystä, tätä luonnehditaan näin "Juoma, joka tuoksuu kesältä ja mustilta viinimarjoilta, kuohuu ja kimaltelee auringonpaisteen värisenä kuin samppanja"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.