Tosin padan kruunasi tunnettu RasElHanout mausteseos, joka varmasti peitti tuon lihan maun. Ikinä ennen ole moista syönyt, nyt tuli korkattua sekin harvinaisempien lihojen joukkoon joita olen niellyt
Koska tuota RasElHanout-mausteseosta ei mistään tähän hätään löytynyt, piti se myös tehdä itse. Saamani ohje on peräisin Ruotsista ja siinä mielessä autenttisuuden todennäköisyys kasvaa heti eikä kyseessä taatusti ole mikään "suomalaiseen makuun" sovellettu ohje
Mausteet kermaviilin sekaan, oikean suhteen löytää välillä maistellen. Sitruunamehua taisi minulla mennä pari ruokalusikallista, sinappia reilu teelusikka
Mausta kermaviilikastike sitruunamehulla ja lorauksella kylmäpuristettua rypsiöljyä. Aseta maa-artisokan viipaleet, erilaiset salaatit ja yrtit (esimerkiksi verisuolaheinää, herneenversoja ja ananassalviaa) lautaselle ja koristelekermaviilikastikkeella
Phyllis pyysi välttämään liiallista soijatuotteiden syömistä,puhui jonkin verran vihreistä smoothieista,mutta sanoi,että ei pitäisi elää vain niiden varassa
Sekoita joukkoon noin teelusikallinen psylliumia (CoCovilta löytyy luomu) ja puolisen desiä vettä. Haluaisitteko reseptin raikkaan valkosipulisiin hernepyöryköihin
Siisti kassler, eli poista siitä suurimmat rasvat ja kalvot terävää veistä apuna käyttäen. sammutuspeitteen (just in case, mikäli et omista rasvakeitintä)
Vierailin pitkästä aikaa Ruohonjuuren reseptejä -sivustolla ja pongasin herkullisen kuuloisen ja helpon pähkinäisen kikhernemurekkeen, jota päätin heti kokeilla
O. s. t. i. n. e. l. ä. m. o. a. j. r. k. E. h. b. g. p. y. ,. u. v. I. d. S. K. A. L. M. U. R. P. H. V. T. J. 4. 0. 1. ö. f. 2. N. -. (. D. ). 5. 3. d l. t l
Harrastan lepällä savustusta ja kerään lepästä sen kaarnan värjäykseen ja sen puun taas svustukseen. Aloitin lämmin savustuksen isäni opastuksella jo reilut nelisen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.