Nopeasti valmistuva ja monikäyttöinen kastike. Itse olen käyttänyt tätä hampparin välissä, salaatinkastikkeena ja viimeksi tänään makkaraperunoiden kaverina
Moni erehtyy pitämään Remouladekastiketta, josta olen jonkun kerran jo täällä jossain reseptissäkin maininnut, periaatteessa samana kuin Tartarkastiketta, ja että se olisi saman kastikkeen nimi englanniksi
Sen kanssa tarjottiin raikas kasvismix ja remoulade-kastiketta. Piti oikein kaivaa alan raamattu (Larousse Gastronomique) esiin ja tarkistaa, että mikä ero olikaan tartar- ja remouladekastikkeella ja kyllä tämä meidän soosi menee hyvin lähelle perinteistä remouladea
320 g kinkkua80 g kevätsipuliaruohosipulia1 pkt yrtti tuorejuustoa100 g creme franceapippuriasuolaa 1 paprika1 prk tuorekurkkusalaattia100g Creme Francea 350 g savulohta50 g kaprista80 g kevätsipulia1 ptk yritti tuorejuustoa100 g Creme Franceapippuriasuolaa 1 prk tuorekurkkusalaattia100g Creme Francea50g Remouladea Kuorrute molempiin yhteensä
Tänään on mun vapaailta keittiöstä eli Isäntä kokkasi =) Ruokapöydässä oli Kentucky Fried Chickeniä, mausteisia lankkuperunoita remouladella & mustapippuriketsupilla sekä salaattia
Remoulade kastiketta noin 2 dl2 x tuorejuustokurkkusalaattia Kuorrute. Remoulade kastiketta noin 2 dl. Tämä kinkkuvoileipäkakku meni ristiäisiin muutaman kakun seuraksi
Pihvien kaverina oli wok-vihanneksia ja remouladea. Vuonna 1955 on Emäntälehdessä sanottu, että nuoren tytön tulisi osata valmistaa ainakin 100 eri ruokalajia silakasta, ennen kuin saa mennä naimisiin
Lisää tonnikala Remouladen kanssa sekaisin ja lisää pilkotut suolakurkun palat. 4prk Remoulade-kastiketta (kylmä kalakastike, joka löytyy kylmäkalojen vierestä yleensä- Hyvä Apaja). 3-4 maustekurkkua 4prk Remoulade-kastiketta (kylmä kalakastike, joka löytyy kylmäkalojen vierestä yleensä- Hyvä Apaja)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.