0,5-1 tl
Kuullota sipulia ja valkosipulia rypsiöljyssä 3-5 minuuttia kattilassa. Lisää loput aineet ja hauduta 45 minuuttia Tarkista makua hauduttamisen loppuaikana ja lisää halutessasi esim. chiliä, suolaa, savuaromia.Emerilin grillikastike
2-3 rkl
valkoviinietikkaa
2,5 dl
paseerattua tomaattia
2,5 dl
lihalientä
0,5 dl
fariinisokeria
0,5 tl
jauhettua korianteria
0,5 tl
jauhettua juustokuminaa
0,5 tl
lipstikka-/sellerisuolaa
0,75 dl
karkeaa merisuolaa
0,5 dl
fariinisokeria
0,5 dl
paprikajauhetta
2 rkl
rouhittua pippuria
1 rkl
kuivattua oreganoa
1 rkl
kuivattua chiliä rouhittuna (tai makusi mukaan)
Tässä Sriracha -pohjaisessa marinadissa on osaset kohdallaan. Grillatuista kalmareista ja jättiravuista tulee ihanan rapeita pinnalta ja meheviä sisältä
Hän on pienestä asti rakastanut tummaa suklaata ja rakastaa sitä yhä. Jos hän saa valita laktoosittoman maitosuklaan ja tumman suklaan välillä, on valinta selvä
Tässä on homman jujuna se, että tiskiä ei tule juuri lainkaan, soosia ei tarvitse tehdä erikseen ja kaikki valmistetaan yhdessä padassa ilman erikoisia hienouksia
Mehevää naudan kylkeä saa grillaamalla hitaasti ja pitkään matalassa lämmössä. Lopuksi otan hiilillä ihanan hiilloksen maun ja samalla glaseeraan ribsit omatekoisella herkullisella BBQ-kastikeella
No kaikki eivät halua marinoida lihaansa valmiiksi, ja kun kastikkeen kaataa vasta kypsennetyn lihan päälle ei tule samaa vaaraan kärventää lihan pintaa makealla mausteseoksella tai Glazella
huoneenlämpöisiä ja pannu riittävän kuuma. vinkki ja onnistut varmasti porsaanpihvien paistossa. Leikkaa fileestä noin kahden sentin paksuisia siivujaja hakkaa ne
Sekoita bulguriin sitruunamehu ja anna vetäytyä kylmässä puolisen tuntia. Lisää bulgurin joukkoon muut salaatin aineet, sekoita ja koristele mintun tai sitruunamelissan lehdillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.