V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Pääsiäisen ajan jälkiruokiin kuuluvat ehdottomasti makuina sitrukset, (säilyke)aprikoosi, persikka ja mango sekä erilaiset juustot, rahkat ja muut hapatetut maitotuotteet
Se valmistetaan pastöroimattomasta lehmän maidosta ja sitä kypsytetään Penicillium candidum ja Penicillium camemberti-homeilla vähintään kolmen viikon ajan
N. y. t. j. a. n. k. s. e. r. T. ä. m. p. i. o. u. l. h. v. ö. Ä. (. M. ). ,. d. b. H. 1. 6. -. /. K. P. S. 3. V. J. U. 8. 5. 0. g. 2. L. 4. c. 7. I. E. d l. t l. m i
Helteisenä iltana kesäkuun alkupuolella kävimme maistelemassa Hartwallin uutta Happy Joe -luomuomenasiideriä (ja taisipa tulla samalla maisteltua koko tuoteperhe läpi) ja samalla herkuttelemassa Sami Tallbergin kokkauksilla
Lauantaina vietettiin siis Veetin ja Aavan yhteissynttäreitä eli paikalla oli kummit ja sukulaiset. Lapset olivat mielissään ja odottivat kovasti yhteissynttäreitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.