Ruokamatka San Sebastianiin (21.4.2012 Bilbao)
Le voyage du Gourmand
Le voyage du Gourmand
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 30 kuukautta kypsytettyä parmesaani vanukasta, tryffeliä, rapeaa leipää sekä shisoa. Itse vanukas oli miedon, mutta hyvän makuinen. Tryffeliä annoksesta ei kyllä valitettavasti löytynyt. Vanukkaan päällä oli ilmeisesti jonkin näköinen sieniliemi, joka oli
  • 6 ruokalajin päivällinen tervehdyksineen ja kahveineen kesti 1,5h. Annoksien välissä oli turha edes kuvitella käyvänsä vessassa, koska lautaset lähti pöydästä nopeammin kuin kerkesi edes aina syömään ja uudet annokset odottivat jo tarjoiluaan sivupöydällä. Pääruoan jälkeen onnistuin livahtamaan vessaan ja takaisin tullessani jäätelö olikin kerennyt jo sulaa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.