Siiderissä haudutetut raakamakkarat. Siiderissä haudutetut raakamakkarat. Lihamylly makkarasuppiloineen on majaillut meillä jo yli kolme vuotta ja makkaroitakin on tullut tehtyä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta blogiin asti ei jostain käsittämättömästä syystä ole päätynyt yhden yhtä makkarareseptiä
-Hesarin sivuille ilmestyi tässä männäpäivänä oikein herkullisen oloinen kasvisruokaresepti, joka samalla mainosti juuri ilmestynyttä Elina Innasen kirjaa Viiden tähden vegaani
Siiderihaudutuksesta tulee ruokaan ihana ja omaleimainen maku, ei varsinaisesti siiderin tai alkoholin maku, joten tarkoitus ei ole uittaa kasviksia siiderissä tai antaa alkoholin maun liikaa dominoida
S. a. i. n. b. l. o. g. k. u. t. e. s. v. m. y. d. ä. p. r. -. ,. C. w. h. 4. 5. %. ö. H. j. K. V. ". P. R. J. 8. (. ). 1. 0. I. F. '. c. E. B. A. f. é.
Viime Lauantaina Kuopiossa vietettiin tyttöjen iltaa Evitan kanssa. Yleensä, jos ollaan lähdössä illan viettoon korkataan perinteisesti skumppapullo ja siemaillaan sitä pitkin iltaa
Juurekset tikuiksi ja uunin kautta piparjuuritahnaan, melko täydellistä. Eikö. Juurekset on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia, puhtaita juureksia kannattaa hyödyntää
Hyvä ja maistuva lihaliemi, pitkään haudutusta vaativille lihoille. Siideriä ja sinappia. Haudutsuliemi, mikä sopii hienosti esimerkiksi porsaanposkille, ribseille tai muille haudutusta vaativille lihoille
Omenasiiderissä pitkään haudutettua peuranlihaa, sipulia ja nauriita, mehevä ruoka joka perinteisesti sopii paremmin syksyyn, vaikka kyllä se näin kylmänä ja sateisena kevätpäivänäkin lämmittää
Arvatkaas, mikä tämä on. Annetaan vielä vähän lisävinkkiä. No siinähän on ensimmäinen pullo meikäläisen omin kätösin tekemää mustaherukkalikööriä, crème de cassista
Pääsiäinen lähestyy ja pääsiäisen herkkupöytään valmistuu hitaasti, mutta hyvin hyvin hitaasti hauduttamalla ihanaa karitsanpotkaa, uunijuureksia ja gremolataa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.