Tervetuloa, Sanni. Sanni on nuori, ravinnosta ja ravitsemuksesta kiinnostunut neitonen, jonka kanssa istuimme hetkeksi saman pöydän ääreen vaihtamaan ajatuksia emännän ensimmäisen ”fanitapaamisen” tiimoilta ever
Eräänä iltana selaillessani koneelta kaikenmoisia, satuin eksymään YesDelin nettikauppaan. Keittelin eräänä päivänä miesväelle keittoa lounaaksi ja tällöin aina joskus paistan pannaria jälkkäriksi
4 valkosipulinkynttä murskattuna/1 san solo. 4 valkosipulinkynttä murskattuna/1 san solo. Nyt kun juhlaputki alkaa olla taputeltuna (vappua ei vielä lasketa, on niin kaukana) pitää taas orientuitua arkeen ja siihen, että jääkaapissa ei olekaan mitään edellispäivän herkkuja
No pikku-ukko nyt sanoi yök yök kuten tässä on jo totuttu. Tein pizzasta gluteenittoman ja maidottoman eli juustona käytin vuohenmaito -goudaa ja pehmeää vuohenjuustoa, kiitos vaan Sannalle taas vinkki vitosesta
parmesania. Raasta päälle reilusti parmesania ja ripottele pinnalle persiljaa. parmesania. 1 tlk kokonaisia San Marzano -tomaatteja. 1 tlk kokonaisia San Marzano -tomaatteja
400 g San Marzano -säilyketomaatteja. 400 g San Marzano -säilyketomaatteja. Kalifornian auringosta kotoisin olevaan cioppino-kalakeittoon käytetään perinteisesti päivän saalis
Osallistuimme maaliskuun lopulla Pernod Ricard Finlandin järjestämään virtuaaliseen viinitastingiin, jossa pääsimme maistelemaan kotiin kannettuna perulaisen Viña San Pedron viinitalon viinejä
On sanottu, että etelämmässä satoa ei ole juuri tullut ja pohjoisemmassa sato on taas myöhässä. Siellä sitten olikin mustikoita järkyttävät määrät ja suorastaan rupesi itkettämään mustikoiden paljous siinä vaiheessa kun sanko tuli täyteen
800 g San Marzano -säilyketomaatteja. 800 g San Marzano -säilyketomaatteja. Pastakastikkeiden kanssa jumiutuu helposti tuttuihin, hyväksihavaittuihin resepteihin, joita sitten toistaa vuodesta toiseen
Oletteko joskus kaupassa pohtineet, ovatko säilykkeenä myytävät kuoritut San Marzano tomaatit todella niin hyviä, että niistä kannattaa maksaa tuplasti enemmän verrattuna tavallisiin kuorittuihin tomaatteihin
Älä siis turhaan kuori punaista kuorta, riittää kun huuhtelet raparperit ja pilkot ne sankoon. Kaada raparperien päälle sanko täyteen kiehuvaa vettä, minä keitän aina vedenkeittimellisen kerrallaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.