Nyt kun ensimmäisestä ravintolapäivästä on selvitty kunnialla (Cafe beach housen valmisteluista ja tuotevalikoimasta lisää ) voi taas keskittyä blogin puolelle ja uusien reseptien testailuun
Siis odotuksia sille, että tekstiä olisi taas, ilmeisesti on. Mutta tänään on niitä päiviä, että pää on ihan tyhjä – tai siis se on täynnä lähdeviitteiden kuurnaamista ja oikolukua, ja sitten yhden läksykuvan työstämistä
Nyt kun Pikku-Kokin terveellisestäsekätäysipainoisestaravitsemisesta on tullut yksi tämänhetkisen elämäni keskeisistä johtotähdistä, olen ottanut asiakseni perehtyä edes hieman paremmin kaloihin, noihin terveellisiin ja herkullisiin pikku eväkkäisiin
Voin ihan vilpittömästi sanoa, että pidin Antiguas Reservasista. Antiguas Reservas -viinin maahantuoja kyseli, haluaisinko testata kyseistä Cabernet Sauvigno´ta ja kirjoittaa siitä
Reseptienjulkaiseminen on hektisen syksyn vuoksi hieman jäänyt unholaan, mutta täällä ollaan taas. Ja on muuten huippu resepti - suosittelen täydestä sydämestä ja vähän enemmän
Mutta jos haet jotain uutta erilaista naposteltavaa, kevyempää vaihtoehtoa vaikka lounaalle tai päivälliselle niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, minä ainakin pidin ja kuten sanottu bataatit on jo pyöritelty tässä samassa nesteessa onnistuneesti, ehkä seuraavaksi kokeilen palsternakkaa, kesäkurpitsaa tai jotain muuta
En kuitenkaan sano, että elämäntapojen pitäisi olla totaalisen nuhteettomia. Piirakat käyvät hyvin isommastakin ruuasta, mutta usein niissä on paljon rasvaa ja höttöhiilareita
aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Sanon tässä tapauksessa “viiltä” koska lihaa ei koskaan sahata, runnota tai edes leikata. Moni haaveilee mehevästä ja mureasta pihvistä, kuitenkaan onnistumatta senvalmistamisessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.