Joulua tuutataan taas täysillä, joten vaikka alkukuusta hieman innostuin paleoliittisen joulumenun suunnittelusta ja kokkailusta, niin ehdin jo joulujoulujoulu -toitotuksen keskellä kyllästyä koko aiheeseen
Paista munakoiso-, kesäkurpitsa- ja paprikakuutioita pannulla viitisen minuuttia, kunnes kuutiot ovat kullanvärisiä ja hieman pehmeitä, mutta eivät läpikypsiä
Olen itse syönyt tätä mönjää useastikin, niin omavalmisteena kuin ravintola-annoksenakin, mutta voitteko kuvitella, tämä oli vaimolleni ensimmäinen tutustuminen tähän ruokalajiin
Lammasta pakastimen uumenista ei löytynyt, mutta kaivoimme edellisenä iltana Atrian Bravuuri-sarjan Pulled beef -lihaköntin jääkaapin puolelle sulamaan – siitä valmistettaisiin jotain seuraavana päivänä
Uskon, että tulen tämän jälkeen kokkaamaan kotona enemmän vegaanista sapuskaa, mutta täysin ehdottomaksi en ainakaan tässä vaiheessa elämääni ole alkamassa
-) intouduttiin pitkästä pitkästä aikaa tekemään tuorepastaa. Hiivahiutale-purnukalla on toki hieman hintaa, mutta se on hirmu riittoisaa tavaraa ja säilyy kauan
BATAATTI-LINSSIKEITTO. Mitä tänään syötäisiin. Erittäin yleinen lause mun suusta kuultuna. Kyllästyn helposti arkiruokiin enkä jaksa syödä samaa sapuskaa montaa päivää putkeen
Kaalilaatikko kuuluu ehdottomasti syksyyn. Itse olen pitänyt lapsesta asti kaaliruoista, mutta oma teinipoika ei pidä niistä vieläkään, tykkää kyllä kaalista raakana salaateissa
Unkarilainen gulassi 8 annosta – 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia – 4 sipulia – 3 punaista chiliä (laita vähemmän jos et ole tulisen ruoan ystävä) – 2 yksikyntistä valkosipulia – 6 porkkanaa – 2 rkl gulassikreemiä eli paprikatahnaa – 2 rkl paprikajauhetta – kuminaa – suolaa ja pippuria – 500 g tomaattimurskaa – 1 kg perunoita – persiljaa (- smetanaa) Pilko sipulit ja chili ja kuullota niitä kattilan pohjalla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.