Lisää liemi, suola ja pippuri. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita puolet persiljasta nauriskeittoon ja koristele keiton pinta lopulla persiljasilpulla
Ohje tähän kakkuun on kopioitu suoraan kirjasta Euroopan mestarikokkien pöydässä, jälkiruoat. Tavallaan en pidä ohjeista jotka tehdään tahallaan monimutkaisiksi, mutta tätä kakkua teki mieleni kokeileman lähinnä sen takia että tähän kakkuun ei lisätä leivinjauhetta tai ruokasoodaa, ja halusin maistaa miltä lime maistuu sokerikakussa
Tiesitkö, että nyt voisi ehkä puhua kotimaisten kasvisten kulta-ajasta. Ei niinkään kulta-ajan perinteisessä mielessä, vaan enemmänkin värivalikoiman suhteen
Milloin tavallisena vaniljaisena, milloin sitruunaisena tai kuten nyt, appelsiiniversiona. Aika moneen paikkaan olen kakkua vienyt viemisinä ja hyvin on kauppansa tehnyt
Tällaisia tuli pari hommattua ja ensimmäiselle paikka oli jo mietittynä uudessa apukeittiössä. Homman piti olla aika yksinkertainen ja niinhän se olikin mutta kun se perinteinen
H. y. v. ä. M. i. n. a. C. t. h. j. s. m. l. -. r. o. p. k. e. u. ,. W. d. ". 1. 8. 0. 9. A. K. T. S. 4. Y. 2. 7. I. N. U. 6. V. L. P. 5. 3. ö. (. R. ). /. c. b. d l. t l
Kaikkialla on hurjan vihreää. Taustalla solisee niin kauniisti, että voisi luulla olevansa kaukana ulkomailla – vaikkapa aidossa japanilaisessa puutarhassa
Smoothiesta saa ruokaisamman kun pohjana käyttää pehmeää tofua. Tuntuu, että viimepäivät ovat olleet niin harmaita ja märkiä, että puolet värispektristä häviää ulos katsellessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.