Huuhdo ja kuivaa kalapalat, mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna vajaa puolet öljystä paistinpannulla, paista lohifileet varovasti miedolla lämmöllä n
Paloittele lihat, poista jänteet ja rasva. Jauha sipulit ja liha lihamyllyn karkealla terällä. Yhdistä korppujauhot, kerma ja maito, anna korppujauhojen turvota
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi perunat. Suikaloi pekoni ja laita suikaleet kylmään pannuun. Kuumenna pannu ja anna pekonin paistua omassa rasvassaan
Jaa se neljään yhtä suureen osaan. Mausta liha suolalla, pippurilla jatimjamilla. Ota esiin voi, rusinat, viski, ranskankerma ja vasikanfondi, sillä liekitys ja kastikkeen valmistus tehdään nopeasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.