Heips. Minulta jäi edellisistä kakkuhommista appelsiini, sitruuna ja lime. Ajattelin hyödyntää nämä juustokakussa oman syntymäpäiväni kunniaksi heinäkuun lopulla
Nyt on niin pimeä aika vuodesta, että tekee mieli pirteitä makuja ja värejä. Sitruuna ja appelsiini maistuvat tässä kakussa vahvasti ja sisälle on piilotettu mandariinia
Jos jotain positiivista tästä pikkumiehen maidottomasta dieetistä täytyy löytää, niin ehdottomasti se on oivallus maidottomien tuotteiden monipuolisuudesta ja laadusta
Sitrushedelmien satokausi on alkanut. Appelsiinit, satsumat ja greipit ovat aivan ihanan mehukkaita, helppoja mukana kulkevia välipaloja eivätkä sisällä paljoa energiaa, mutta sitäkin enemän mm
Pääsiäisen ajan jälkiruokiin kuuluvat ehdottomasti makuina sitrukset, (säilyke)aprikoosi, persikka ja mango sekä erilaiset juustot, rahkat ja muut hapatetut maitotuotteet
KakkuKatri facebooksivuilla oli äänestystä toivotuista teemoista ja sitrukset, niin sitruuna kuin limekin sai kannatusta, joten päätin yhdistää nämä yhdeksi teemaksi
Tämä kakku on sesonkiruokaa monessa mielessä, sillä persimonit ja sitrukset ovat nyt parhaimmillaan ja lisäksi kakun mausteiset maut tuovat mieleen joulupiparit
Hyvää itsenäisyyspäivää. Marenkeja on tullut tehtyä usein ja hyvin monilla erilaisilla ohjeilla. Raaka-aineet ovat kaikissa pääosin samat, ainemäärät vain vaihtelevat
Aasiassa monella keittiöllä on omat nyyttinsä – dumplingit, gyozat, wontonit. Perusmaut ovat kaikissa samansuuntaiset ja usein aika tyypillinen täyte valmistetaan jauhetusta possusta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.