Teki mieli kanaa, mutta ei mitään valmiiksi marinoitua eikä myöskään tällä kertaa rintafileitä. Niinpä ostimme marinoimattomia kanankoipia ja teimme niihin itse aasialaistyyylisen maustesekoituksen
O. l. i. n. p. a. k. h. t. u. o. e. s. ,. v. m. r. j. ä. y. d. ö. N. g. K. V. M. T. x. -. H. L. b. E. S. w. 1. (. ). 2. 4. 0. P. 5. +. R. A. 3. f. c. B. 6. C. 7. D. 8. 9. F. G. I. J. '. Y. U. Ä. W. Z. i l. k g. r k. t l. d l
Lisää myös kanankoivet kattilaan jos ne mahtuvat ja pyörittele mausteseosta myös niihin. Asettele laakeaan uunivuokaan juurekset pohjalle ja kanankoivet päälle, mausta suolalla ja pippurilla
Suolavedessä liottaminen on näiden koipien toinen salaisuus. Toinen on loppukypsennyt uunissa. Koivet eivät pääse kuivumaan Se tekee niistä ihanan maukkaita
Paloittele kanankoivet ohjeen mukaan, mausta ne suolalla ja pippurilla joka puolelta. Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Lado riisin päälle kanankoivet. Mausta kanankoivet ripottamalla niiden päälle curryä ja timjamia. Tämä ruoka on todellinen arjen pelastaja, se on nopea ja helppo tehdä, vain kypsyminen ottaa oman aikansa
Kesällä ei tee mieli syödä kovin raskaasti. Loistavan lounaan tai kevyen illallisen saat lohitartarista, joka tarkoillaan täyteläisen tillikreemin kera
Aasiassa monella keittiöllä on omat nyyttinsä – dumplingit, gyozat, wontonit. Perusmaut ovat kaikissa samansuuntaiset ja usein aika tyypillinen täyte valmistetaan jauhetusta possusta
Nyt uunissa paistuu kanankoivet, jonka kanssa keitän vielä riisiä ja sekaan vähän raejuustoa. Meidän keittiössä on pauhannut lähiaikoina erityisen paljon niin blenderi kuin sauvasekoitinkin
Hei tyypit. Tällä kertaa ajattelin jakaa kanssanne muutamia ihania reseptejä gluteenittomalta herkkubrunssilta, jonka toteutin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kotonamme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.