Eilen tein pitkästä aikaa pakuriteetä, jottei varmasti syysflunssa pääsisi yllättämään. Viime kevättalven join sitä ihan urakalla, mutta nyt kesällä keho kaipasi kuumia juomia vähemmän
Immuunijärjestelmä on oman elimistömme puolustusjärjestelmä eri taudinaiheuttajia vastaan. Syksyn tullen huomataan ainakin useissa lapsiperheissä, kuinka tautikierre taas alkaa
Postaus tehty yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. "Olen omaksunut terveellisemmät tuotteet pikkuhiljaa osaksi ruokavaliota eikä minun ole tarvinnut väkisin eräänä kauniina aamuna herätä ja päättää että tänään syödään terveellisesti
Tänä syksynä ei. ole voinut olla törmäämättä pakurikääpään. Pakurista on tehty erilaisia tee- ja. kahvijuomia, ja tästä kaavaillaan uutta vientituotetta
Olisi tosi kiva antaa smoothieohjeita, laskea niiden kaloreita ja kertoa miten helkatin hyviä ne on juuri sillä koostumuksella millä minä niitä teen, mutta
Pakurikääpä on ollut monien huulilla kuluneen vuoden aikana niin mediassa kuin kotikeittiössäkin. Tuo koivuja lahottava sieni on monipuolinen terveystuote, jota löytää lehtimetsistä ympäri Suomea ja tätä nykyä myös eko- sekä luontaistuotekaupoistakin
Kuivatusta pakurikäävästä saa erinomaista teetä, halutessaan sen voi maustaa vaikkapa luomu hunajalla mutta maistuu mainiosti sellaisenaankin, niin kylmänä kuin kuumanakin
. Blogini on viime aikoina ollut mukana vähän siellä ja täällä kaikenlaisissa virityksissä. Muutamalle viinilafkalle, jauhopuljulle ja nyt vielä superfoodi hässäkälle on tullut väsättyä jotain
Ohraton maustoin rosmariinilla, punaviinillä ja oikeaksi herkuksi nousseella pakurilla. . Jos otsikosta voi jotain päätellä niin blogini on mukana Cono Sur reseptikisassa jossa oli ideana rakentaa joko puna-tai valkoviinin ympärille alkuruoka,pääruoka tai suolainen leivos/piirakka
Eläinkunnantuotteita ruokavaliostaan karsivalla saattaa käväistä sormi suussa siinä, kun pitää keksiä mitä juoda ruokajuomana jos pelkkä vesi ei maistu
Okriina postasi jokin aika sitten herkullisen näköisen suklaa-minttukakun. Tein kakun hieman toisenlaisella ohjeella (laiskan kokin versio), vaikka luulen, että Okriinan ohje on vieläkin herkullisempi
Kun itsetehtyyn suklaaseen hurahtaa, ei kaupan suklaa enää maistu. Ei ole ollenkaan liioittelua sanoa, että raakasuklaan valmistus hellii mieltä ja kehoa ihanine tuoksuineen ja hoitavine raaka-aineineen
Nimestään huolimatta kyseessä ei ole laskurinteiden lämmittäjäklassikko, vaan kookosmaidosta, raakakaakaosta, reishistä ja minttutiposta valmistettu terveellinen herkku pimeneviä päiviä sulostuttamaan
Tähän vuodenaikaan kun hanget hipovat ikkunanpieliä ja kirpakka ulkoilma huurtaa ripset, löydän usein itseni haaveilemasta talviunille käpertymisestä karhujen, siilien ja muiden unisten eläinten tapaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.