Tämä jos mikä on täydellinen alkukesän herkku. Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
Moikka. Nyt kun on syksy, on aika keksiä reseptejä kotipihan omenoille. Tein tällä kertaa isän synttäreille tarjottavaksi täytekakkua, jossa maistuvat kaneli, kardemumma, omenat ja kinuski
Taas on se aika vuodesta kun pihapuut notkuvat luumuja. Jossain ihmeen "tänään olen kätevä emäntä, kokkaan, leivon ja siivoan" -puuskassa teki mieli siis leipoa luumupiirakka
Mulle jäi kouluajoilta pieni kammo kurpitsoihin. Meillä oli niitä keltaisia kökkäreitä joka hemmetin salaatin joukossa enkä pitänyt niiden mausta laisinkaan
Leipäjuusto on aina ollut herkkuani ja puolukkakastike erotti salaatin massasta. Tällä kertaa loppu kastike päätyi pakastimeen odottamaan seuraavaa kertaa, kun teen tätä herkkusalaattia
Keittiövälineiden ja astioiden verkkokauppa Kitchen Time kutsui minut osallistumaan kampanjaansa, jossa tehtävänä oli suunnitella syksyinen resepti teemalla "Loskasään lämmittäjä"
[ap_spacing spacing_height=”20px”]Wokkaus on mukavaa ja nopeaa ruoanlaittoa. Kun valmistelet ainekset ensin huolellisesti, ei itse ruoan valmistuminen kestä kauaa
Minut yllätettiin iloisesti Floran syksyisellä yllätyskorilla, joka sisälsi hurjan määrän erilaisia vihanneksia sekä rasian Flora-margariinia sekä kevyt ruokakermaa
Itse valmistetut sämpylät ovat kyllä suurinta herkkua minkä tiedä ja niin helppo valmistaa. Vaikka sämpylät ovat valmistuksen kannalta super helppoja, niin miksei niitä tule tehtyä niin usein
Omenapiirakka. 70g voita. 70g sokeria. 140g vehnäjauhoja. 30g vettä. Sekoita voi ja sokeri. Sen jälkeen lisätään vehnäjauhot ja lopuksi kylmää vettä vain sen verran, että taikinasta tulee kiinteähkö
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.