Valkosipulietanat Burgundin tapaan. Perinteisesti ranskalaisen joulupöydän alkupaloihin kuuluvat tuoreet osterit, jotka tarjoillaan yksinkertaisesti ruisleivän, voin ja sitruunamehun tai viinietikkaisen punasipulin kera
Kokeilussa aivan ihana ranskalainen alkuruoka, eli etanat. Monia hirvittää pelkkä ajatus moisista limaisista löllertäjistä, mutta valkosipulin ja parmesaanin kera luvassa on aivan taivaallinen ruoka, joka osaa olla patongin kanssa tarjoiltuna jopa yllättävän täyttävä
Valkosipulietanat Burgundin tapaan. RANSKALAISET HERKUT. Eilen halusin valmistaa etanoita. Päätin aloittaa menemällä ostamaan uudet keraamiset etanapannut Porvoon vanhasta kaupungista, tutusta etanaravintolasta
En ole ennen tykännyt etanoista enkä sinihomejuustosta, jotka taas ovat aina olleet R. n herkkua. Nämä etanat ovat kuitenkin maailman parhaat joten on ollut helppoa oppia syömään etanoita kun heti alussa aloitin harjoittelun näillä
Mutta, simpukat ja yllätys, yllätys etanat tulivat jo pienenä suureksi herkuksi, joten tässä ihan hiljattain herkuttelimme etanoilla, ja valitettavasti tämä homejuusto kammo on jäänyt päälle joten jälkikasvulle kelpasi vain valkosipulietanat
Pimenevien syysiltojen ykkösherkku on kyllä valkosipulietanat. Teemme näitä aika usein vieraille, mutta joskus ihan muuten vain, lasillinen punaviiniä kylkeen, ja elämä on ihanaa
Sellaisia kuten valkosipulietanat (taattu iskän alkupalavalinta), friteeratut mustekalarenkaat, perunamunakas, paellaa, meriravunpyrstöjä, paljon härkää sekä crema catalanaa ja paahtovanukasta
Ensin yllätin itseni ja söin inhokkiajatukseni eli elämäni ensimmäiset valkosipulietanat. Päätin alkuvuodesta itselleni, että kokeilen rohkein mielin ja mahdollisimman ennakkoluulottomasti uusia ruokia sekä raaka-aineita
Yksi suurista herkuistani on valkosipulietanat, joita tilaan aina kun mahdollisuus on. Olen ollut nuorempana kohtalaisen ruokarajoitteinen ja näin ikää myöten löytänyt monia uusia herkkuja
Yksi suurista herkuistani on valkosipulietanat, joita tilaan aina kun mahdollisuus on. Olen ollut nuorempana kohtalaisen ruokarajoitteinen ja näin ikää myöten löytänyt monia uusia herkkuja
LA Tomaattibruschetta, valkosipulietanat. Marraskuu on minulle vuoden pisin kuukausi, sen kun sinnittelee edessä on joulun rakentamista ja kohta ollaankin jo keväässä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.