TAGLIATELLEA SAVULOHEN, PESTON JA UPPOMUNAN KERA (4-5. Ruokaintoilijalle, (ainakin minulle), keittiöön kertyy vuosi vuodelta enemmän kaikenlaisia vempeleitä, joita ilman ei muka tule toimeen
3-4 annosta250 g tagliatellea200 g herkkusieniäoliiviöljyäbasilikaasalviaa1 valkosipulin kynsimustapippuriasuolaa0,5 dl kermaahieman maitoa (tai sit vähän reilummin kermaa)80 g gorgonzolaa (aurajuustolla taas kerran mentiin)(pecorinoa)1. 250 g tagliatellea
Eilinen oli todellinen kotipäivä. Tein töitä etänä ja sen jälkeen kotona riittikin puuhaa, sillä kaikki sekä joulun että Dubain matkatavarat ovat aivan sikin sokin ympäri kämppää
250 g tagliatellea (tai muuta pastaa)Valmistusohjeet. Tällä kertaa vuorossa on melko perinteinen jauhelihapasta, johon luomunaudan jauhelihan lisäksi tulee pekonia antamaan makua
(Voit myös käyttää kuivatagliatellea). Keitä kuivatagliatelle paketin ohjeen mukaan, tai tuoretagliatellea viitisen minuuttia suolalla maustetussa vedessä, valuta ja säästä tilkka keitinvettä
Kylmäsavustettua lohta ja tagliatellea. Se on pastaruoka ja mahtuu sarjaan helppo pastaresepti. Miksi. Koska tämä pastaruoka näki ensi-iltansa Saanatunturin juurella, Kilpisjärvellä
Lähikaupastamme ei löytynyt gluteenitonta tagliatellea, joten käytin penneä. Tällä hetkellä suosittu sitruunapasta on vanha ranskalainen resepti, joka varmasti täräyttää makunystyrät hereille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.