Ribsit ovat meillä yleensä kesäruokaa. Anna ribsien paahtua, kunnes ne ovat pinnalta kauniin ruskeita. Nyt kuitenkin Farangissa saimme maisteltavaksi sen verran herkullisen version, että pakko oli kokeilla kotonakin jotain samantyyppistä
Siksi makuasiat ovatkin tekosyy eläintuotteiden syömiselle. Majoneesi on majoneesia vaikka se olisi vegaanista ja muutkin täytteet ovat hyviä täytteitä vaikkei niiden takia olisi riistetty eläimiä
S. y. k. s. t. e. u. l. o. a. n. j. i. ö. v. m. ä. r. p. T. h. ,. P. M. L. z. 2. 5. d. D. V. 1. K. (. ). H. J. 4. 0. g. 3. b. O. A. -. W. c. R. /. d l. p s. t l
Useimpien suomalaisten riistaeläinten metsästysajat ajoittuvat syksylle, joten loppuvuotta kohti pitenevät illat ovat oivallista aikaa ryhtyä valmistamaan kotimaan metsistä hankittua lihaa, mikäli sitä suinkin on saatavilla
keitä perunat aamupäivällä ja valmista Lapin porosalaatti iltapäivällä. 70 g Kylmäsen kylmäsavustettua poronpaistileikettä15 keitettyä pientä Lapin puikula perunaa1 ruukku Viherkeiju mix salaattia200 g Vaalan juustolan Erätuuli Hiillos juustoleipää ja 20 g lakkahilloapalaa kurkkua8 isoa kirsikkatomaattiaKastike
Hämmennä kunnes myös liivatteet ovat sulaneet. Tarjoile Lapin hillakastikkeen kanssa. Minä suosin Ylläksen Pihvikeisarin valmistamaa Lapin hillakastiketta, jota ostan aina mökkireissuiltamme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.