Hienostunut kuharulla saa veden kielelleModerni joulumenu osa 1(3)Tartarpihvi on herkuttelijan unelmaKreikkalainen salaatti ja tsatsikiGuinness-oluessa haudutettu kaalilaatikkoKarjalanpiirakkahampurilainen 4 kpl karitsan paahtopaisteja
Minihampurilainen 55 krBBQ-ribsit 75 krTartarpihvi 70 krEggs Benedict 60 kr . Seuraavan kerran kun matkustatte Tukholmaan, niin suosittelen ehdottomasti poikkeamaan lounaalle tai illalliselle kauppakeskus Moodin yhteydessä sijaitsevaan ravintola Boqueriaan
tiivistyvät kun tartarpihvit tekeytyvät). Jos omistat muottirenkaat, jaa niihin lohitartarpihvit ja. peitettynä ja muotoilla siitä tartarpihvit suoraan lautaselle)
Ruokalaji tunnetaan gastronomisessa maailmassa nimellä biftek à l'Américaine, jolloin se tosin on raakana tarjoiltava tartarpihvi, mutta muuten August Escoffierin koulukunnan resepti muistuttaa paljon luutnantin kehittelemää
Kylmää kesäruokaa helteellä, Steak tartare tai tartarpihvi. Tartarpihvi. Raakapihvi. on kesähelteillä ruokaa laiskan emännän mieleen kun ei edes tarvitse kypsentää sitä
Hienonna liha pieniksi paloiksi. Kaada hienonnettu liha keskikokoiseen kulhoon ja lisää juuriselleri, varsiselleri, suolaheinä, oregano, sinappi ja suola
On mukava lisä saada tartarpihviin vähän parilan makua. Tartarpihvin liepeillä on monta koulukuntaa. Tähän annokseen liittyy omalta kohdaltani nostalgiaa 80-luvulta, jolloin olin Tukholmassa töissä ja tämä kuului lähes joka perjantain lähikuppilan vakiolounaisiin
Olen jo muutamaan otteeseen saanut kysymyksiä hyvästä tartarpihvin respetistä. Yksinkertaisuudessaan tartarpihvi on raa’asta lihasta pieneksi leikattu tai raaputettu liha, jota maustetaan miten milloinkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.