) Tää oli mun vuoden 2015 projekti. Monilla kala ja erityisesti lohi kuuluu joulupöytään, joten tässä on vähän ideaa, miten sen voisi tarjoilla uudella tavalla
Joka tapauksessa marmeladit valmistuivat ja luukku saadaan aukaistua. Kurkkaa myös eilinen luukku Mini & Me blogista sekä huominen luukku Pientä, suloista & vaaleanpunaista blogista
150g hapankorppuja. 150g ranskankermaa. 150g hapankorppuja. 150g ranskankermaa. Sain viettää ystävieni kanssa taas niin mukavan leipomispäivän keittiössäni
Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka. Oon keksinyt tän herkun omasta päästäni joskus monta vuotta sitten, ja sen jälkeen sillä on taidettu herkutella joka joulu
Viime vuonna keksin tehdä jälkiruoan pieniin lasipurkkeihin ja idea osoittautui hyväksi. Tänäkin vuonna päätin hyödyntää samaa ideaa, sillä isoja kakkuja tai jäädykkeitä on vaikea kuljettaa autossa yli tunnin matkan verran
T. ä. h. n. o. j. e. l. ö. y. s. i. g. u. t. a. v. -. b. k. p. m. ,. N. G. 5. d. 2. 1. 0. r. K. S. P. 3. L. 4. M. 6. 7. O. 8. A. 9. (. ). /. J. V. ) l. d l. t l. m i
K. a. h. d. e. n. s. t. o. i. l. u. k. p. j. m. g. ö. T. ä. P. v. r. O. y. b. -. ,. L. Ä. S. ). 1. 2. 0. 7. 5. 3. M. V. A. I. E. D. (. *. * l. d l. t l
Olen tehnyt Charlotte Russea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla. En ole aiemmin edes ajatellut, että sen tekeminen ilman liivatetta voisi onnistua kovinkaan helposti, ja koska en käytä liivatetta, olin antanut koko herkun painua unohduksiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.