Makkaran teosta innostuimme sen verran että eiköhän tehä lisää suolen ja silavan kanssa. Sitten vaan hyvät lukijat antakaa ääniä, RUOKAPANKKI KLIKKAA MUA
Mun oli alunperin tarkoitus tehdä palapaistia Yhteishyvästä poimitun ohjeen mukaan. Mietin vaan mielessäni, että minkähänlainen kuiva käntty padassa olisi ollut, jos olisin totellut tuota Yhteishyvän ohjetta
Opin ymmärtämään, miten valmistetaan täydellinen piirakkapohja tai miksi välillä taikinassa vaahdotetaan keltuaiset+ sokeri erikseen ja valkuaiset erikseen, kun taas välillä vaahdotetaan munat kokonaisuudessaan sokerin kanssa
Muutaman kerran on tullut pullavanukasta maisteltua ja aina hyvää se on ollut. Nyt oli vaihteeksi briossia päässyt kuivumaan niin pitihän siitä tehdä jotain
D Tämä asia on nyt aikuisena korjaantunut (hyvävai huono asia. ) ja olen tykästynyt kaikenlaisiin leivonnaisiin, vaikka vieläkin olen jonkun verran ronkeli herkkujeni suhteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.