Tortellini con ripieno di verdure -Kasvis-tortellinit ja kuinka käyttää pastakonetta. Tortellinit. Tortellinit (myös tortelli / tortelloni koosta riippuen) on täytetty perinteisesti lihalla tai juustolla, mutta me tehdään tortellinitkin kesällä yleensä kasvis/juustotäytteellä
Halkaise kesäkurpitsa ja pane se öljyllä voideltuun uunivuokaan. Sipaise öljyä myös leikkauspinnoille. Kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia tai kunnes kesäkurpitsanpuolikkaat ovat pehmenneet
Valmiit kurpitsatortellinit - Keitä tortellinit hyvin suolatussa kiehuvassa vedessä n. Pyhäinpäivän eli Halloweenin kunniaksi kurpitsatäytteistä pastaa
Jouluruokamesterin listalta löytyi ruokavaihtoehto 'Tortellinit lihaliemessä - Tortellini in brodo'. Lisäksi tekemisen yksikertaisuus ilahdutti, vaikka itse tortellinien teko onkin aikamoista näperrystä
Italia (ravioli, tortellini), Saksa (maultasche), Kiina (jiǎozi, wonton, baoji), Japani (gyoza), Tiibet/Nepal (momo), Turkki/Afganistan/Armenia (manti), Korea (mandu) ja Ukraina/Puola/Liettua (pierogi)
Valmista tällä välin tortellinit. Tortellinit. Täytä tortellinit. aseta noin teelusikallinen täytettä tortellinilevyn keskelle, kostuta vedellä ja pullasudilla reunat HUOLELLISESTI ja taita puoliympyräksi, painele ilma pois ja sulje huolellisesti jotta tortellini pysyy kiinni
Kun englanniksi tällaisia uuniruokia voi kutsua nimellä "baked" jotakin, tässä tapauksessa baked tortellini, niin suomenkielessä ei mielestäni ole sellaista lämminhenkistä sanaa, josta tulisi sama fiilis
Täytyi ihan käydä googlettamassa mikä ero on raviolilla ja tortellinilla niin tortellini on neliön muottoista ja ravioli puolestaan enemmän pyöreän tai puolikuun muotoinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.