Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Moussen voi myös isossa kulhossa jähmettymisen jälkeen kahdella muotoilla lusikalla ”kvenellien” muotoisiksi ja asetella lasiin tai lautaselle sen lisukkeiden kera, kuten tässä olen käyttänyt soseutettua kurpitsaa johon olen lisännyt tomusokeria, sekä mustikkahilloa
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
100g tummaa suklaata. 100g tummaa suklaata. Tämä ohje löytyi Farangin keittokirjasta. Alkuperäisessä ohjeessa tämä oli tehty Mekong-viskistä, mutta lähialko ei tällaista tarjonnut, joten meillä käytettiin jotain halvinta skottilaista, joka sitten kyllä varmasti vaikutti makuunkin
130g tummaa suklaata (ohjeessa 100g, mutta käytin koko 130g levyn)2 kananmunan keltuaista2 1/2 dl kuohukermaa1 dl tomusokeriavaalea mousse. Puolita seos ja käytä 1 osa tummaan mousseen ja 1 osa vaaleaan mousseen3. Lisää loppu tummaan mousseen tuleva kermavaahto sekoittaen hyvin4. 130g tummaa suklaata
Eli ruokaisa salaatti broilerin sisäfileiden ja grillatun parsan kera. Tämä ruoka on yksi ehdottomia suosikkejani iltaruuaksi - kesäisen kevyttä ja maukasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.