Tätä voi kuulemma kohotella myös jääkaapissa yön yli ja nakata aamulla uuniin. Tällä sämpyläohjeella onnistut vaikka olisi isokin moka niiden jauhojen kanssa
Kummatkin halpa sijoitus, ja niin tarpeellinen, ilman näitä, en edes yritä. Oikeanlainen koostumus on hieman paksuhko, mutta niin että se valuu nuolijasta
Peitä taikina leiviniinalla ja anna kohota vedottomassa paikassa noin kaksinkertaiseksi. Rasva on riittävän kuuma, kun laitat pienen palan vaaleaa leipää sekaan ja mikäli leivänpala tulee noin minuutin kuluessa kauniin ruskeaksi, on lämpötila sopiva
Tällä viikolla tartaria tarjoiltiin niin Suomen kokkimaajoukkueen uuden harjoitustilan Leijonarannan avajaisissa, Suomalaisen ruokakulttuurirahaston tunnustuspalkintojen jakotilaisuudessa kuin myös kokkikoulu Espan tilaisuudessa, joissa varsinaissuomalaiset ruokatuottajat esittäytyivät helsinkiläisille
Meillä käy usein niin, että jos jotakin ohjetta on kovasti hehkutettu, odotukset ovat niin korkealla että lopputulos ei välttämättä riitäkään täyttämään niitä, mutta tällä kertaa kävi päinvastoin
Lisää maitoa niin, että saat sopivan tuntoisen seoksen. Hyvää laskiaissunnuntaita teille kaikille. Nyt päästään taas herkuttelemaan, koska tänäänhän on hyvä syy leipoa gluteenittomia laskiaispullia (reseptissä on myös tavallisten vehnäjauhojen määrä)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.