Kevään varmin merkki parsa on saapunut kauppoihimme. Kun parsakausi kestää sen verran pitkään, on kiva miettiä uusia ja erilaisiakin tapoja nauttia yhtä ravinnepitoisimmista kasviksista
Helppoakin niiden valmistus on. Kannattaakin valmistaa perunoita reilusti, koska tuon dippikastikkeen kanssa niitä tulee syötyä enemmän, mitä alunperin oli aikeissa
1 rkl Dijon sinappia. ½-1 dl ruohosipulia (tilliä, persiljaa) hienonnettuna 600 g uusia perunoita. Uusia perunoita uudella tavalla, tosi hyviä uunissa kypsennettynä, kun tulee rapea, mausteinen kuori
Suosittelen, että teette rieskat ( tässä tapauksessa siis perunarieskat ) itse, sillä lopputulos onpaljon mehevämpi ja maukkaampi mitä kaupasta ostetuissa valmiissa rieskoissa
Mutta eihän mulla ollut pekonia tai kanaa ja avokadokin paljatui edesmenneeksi, joten lopulta tein kotoa löytyvistä aineksista ruokaisan salaatin ameriikan malliin
Bongasin nimittäin kermatoffeisen popcorn-juustokakun reseptin eräästä brittiläisestä "ruokapirkasta", jota sitten hienosäädin suomalaiseen juustokakkumielikuvaani sopivaksi
Murenna keksit hienoksi muruksi ja lisää joukkoon voisula. Soseuta täytettä varten mangot ja apriikoosit ja sekoita joukkoon limemehu, sokerit ja kookosmaito
Kannattaa käydä vierailuilla toisten mökeillä, monestakin syystä. Yksi syy on se, että oppii uusia yksinkertaisia tapoja tehdä tutuista raaka-aineista ruokaa, josta kaikki tykkäävät (muita syitä on mm
) Mustikkasmoothie saa kunnian aloittaa ruokavalion uuden alun. Ja jos rasvamakkarat saa ruokavaliomuutoksella kyytiä niin mikäs siinä, kaikki on extra plussaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.