Vadelmainen vaniljahyydykekakku
Kaffetta ja Kardemummaa
Kaffetta ja Kardemummaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 150-200 g gluteenittomia keksejä
  • 70 g voita/margariinia
  •  
  • Täyte
  • 2 dl Flora Vispiä
  • 400 g maustamatonta Philadephiaa
  • 1 prk Valion vanilja makurahkaa
  • 2 dl Flora Vanillaa
  • n. 1 dl sokeria
  • 5 liivatelehteä tilkka vettä
  •  
  • Pinta
  • 300 g vadelmia
  • 1 dl vadelman makuista mehua
  • 4 liivatelehteä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.