Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkujaja nokkosia -blogista
Torstaina meidän villisikapossumme päätti elämänsä omassa laumassaan Karhen villisikafarmin tutussa aitauksessa, se putsattiin ja kaltattiin jonka jälkeen se sai riippua kylmässä ennekuin sen vihdoinjaviimein eilen pantiin lihoiksi, juuri sellaisiksi paloiksi kuin itse halusin
K. e. k. s. i. n. r. ä. p. v. ,. t. h. a. l. u. o. m. c. j. G. g. ö. y. A. d. E. M. ". J. T. S. 2. 0. 1. /. 4. (. ). 3. f. 5. 8. P. w. R. L. V. Ä. O. -. d l. t l
Muutamia kertoja tein vuohenjuusto-parsabruschettojaja pari kertaa parsarisottoa. Joka kevät sitä silti päätyy joitakin kertoja ostoskoriini - jotain maagista siinä on
Viime viikonlopun kimjangin jälkitohinoista on viimein selvitty ja nyt pääsen vihdoinkin julkaisemaan odotetun kimchireseptin (김치) täällä blogin puolella
Onneksi päätin vihdoin kokeilla sitä itsekin, sillä tämä oli parasta tekemääni leipää. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Vihdoin, kun muut kiireelliset esteet oli kairatte tieltä pois, tartuimme tytön kanssa toimiin. Raparperiaika lähestyy hurjaa vauhtia ja pian päästään jo nauttimaan raparperiherkuista
Pikkaisen houkuttelisi tehdä samaa huomenna uudelleen, mutta taitaa kuitenkin olla vihdoin se makaronilaatikkopäivä, koska makaronivarastotkin tuli jälleen täydennettyä
Tuosta leivonnaisesta sain kuitenkin kuvat napattua, jotta päivitys blogiin vihdoin onnistuu. Olin työreissun yhteydessä yökyläilemässä ihanan ystäväni luona ja hän laittoi tarjolle tätä uskomattoman mehevää raparperipiirakkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.