Viipaloi ulkofileet ja tarjoile couscousin ja tuoreminttukastikkeen kera. Sekoita couscousin joukkoon yrtit, pistaasit, murusteltu feta ja kesäkurpitsa lastut
Sekoita lämmönkestävässä kulhossa couscousin joukkoon voi ja harissa-tahna. Olin suunnitellut pääsiäisen ruoat siten, että lammasta syötäisiin mahdollisimman monissa eri muodoissa
Sen rinnalle voi ostaa kaupasta valmiiksi keitettyjä tai valmistaa itse papuja ja tarjoilla sitten molemmat parissa minuutissa valmistuvan kuskuksen kera
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Aseta kastike couscousin päälle. Hassua ajatella että länsi-Sisilian perinneruoka on cous cous. Kesällä Trapanin kaupunki on valloitettu couscous kojuilla, sillä siellä pidetään iso cous cous festivaali
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Sekoita kypsän ja jo hieman jäähtyneen couscousin kanssa kaikki aineet. Edellisen postauksen falafelien kanssa sopiva, tai ihan vaikka pelkältäänkin nautiskeltava hyvä ja mehevä couscous salaatti
Couscous tai kuskus on berberikansojen erikoisuus. karkeaksi jauheusta viljasta tehty ruoan lisäke. Joskus couscousia voi tarjota myös pääruokana risoton tapaan, jos lisää siihen riittävän ruokaisia aineksia
Punajuuri on niin herkullista, että siihen ei taida koskaan kyllästyä. Syksyllä on muutenkin hyvä suosia kotimaisia juureksia, joita saa hyvin edullisesti
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Teen lähes joka aamu itselleni aamupalaksi smoothien, jonka otan mukaan töihin. Arkiaamuisin laitan smoothieihini aina vähän mitä sattuu kaapista löytymään, mutta viikonloppuisin yritän tehdä vähän lapsiystävällisempiä (=makeampia, joskin kuitenkin sokerittomia) versioita
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
S. ö. i. m. e. n. s. ä. t. k. r. a. o. c. u. v. y. l. h. M. g. p. T. j. ,. d. C. -. J. I. f. O. b. 3. (. G. ). 1. F. ". 2. 4. 0. 5. K. N. /. a l. d l. t l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.