Viimasena lisa supile hakitud petersell ja murulauk. ++++EST3 lValmistusaeg 40 minutit5 keskmise suurusega kartulit2 suurt porgandit1 pastinaak1 keskmise suurusega spargelkapsast1 väike mugulsibul300 g kooreta viinereid10 musta pipratera ryytisuolaa (sônast ei ole tôlget eesti keelde, see on ühe soome väikeettevôtja ekoloogiliselt toodetud ürdisool, kuhu on sisse jahvatud kuivatatud seller, estragon, koriander, piparrohi, petersell ja ”rohtoliperi”, viimasest ei olnud eestikeelset sôna Google-tôlgis)2 loorberilehte½ lihapuljongikuubikut vôi maitse järgihakitud murulaukuhakitud petersellirüpsiôliKoori ja tükelda köögiviljad
Viimasena lisa murendatud kitsejuust ja anna sulada sellel kastmesse. FIN4-6 annostaValmistusaika 1 tunti1 ½ kg keitettyjä punajuuria paloinarouhittua rosé-, valko- ja viherpippuriatimjamin ja oreganon lehtiämerisuolaa½ dl oliiviöljyäKuorrutuskastike
Viimasena lisa juust ja anna ka sellel sulada kastme hulka. Otsustasin osaleda vôistlusel, sest olen juba muutnud oma toitumisharjumusi kergemaks ja söön meeleldi ühe korra kahe nädala vôi kuu jooksul taimetoitu
Viimasena lisa 7-vilja helbed. Tämä on sponsoroitu postaus ja sisältää tuotenäytteitä. Myllärin Luomun marraskuun leivontakilpailun teemana on ”Kaikki alkaa juuresta”
Viimasena lisa hakitud petersell. FINLihan keittoaika 1 tunti ja 40 minuuttiaBorssikeiton pohjan valmistus 30 minuuttiaSen lisäksi keiton esivalmitustyö 30 minuuttia4 lVoit jaksottaa borssikeiton valmistamisen
Viimasena lisa hakitud petersell. Naudan ydinluun kanssa kunnon lihapullakeiton valmistaminen kestää. Varaa sitä varten kokonainen aamupäivä ja lounas sekä joskus kannattaa ottaa se mahtava työ päivän aikatauluun, koska mielestäni sellainen lihakeitto on ikivihreä kotiruoka ja lopputulos kruunaa ison työn
Loistavaa marraskuun alkua just sulle. Minä olen täällä nauttinut marraskuun ensimmäisestä rauhallisella aamukävelyllä, vastakeitetetyllä kahvilla ja iiisolla kulhollisella kaneliomenapuuroa
Loteriis on sellel nädalal kolm kinkekaarti avaneva A21 Flavour Studio kursustele. Kokku on jôuluaknaid 5 ja jälgi Tapamaja lehel ka viimase akna avanemist
Samal viisil vôib valmistada vorsti- ja hakklihakastme (viimase retsept tuleb järgmises postituses). FIN4-6 annostaValmistusaika 25 minuuttiaTästä tulee minun appiukon ruskean kastikkeen ohje, siitä olen valmistanut nakkikastikkeen
Lôika küüslaukudelt otsad ära (väikseid küüslaugutükke vôid hiljem kasutada toiduvalmistamiseks ja need säiluvad nädala külmkapis väikse kaanega plastmasskarbi sees)
Selle retsepti lugu algab sellest, kuidas meie väike pere jäi Soome Iseseisvuspäeva järgi palavikku ja olime haiged 1,5 nädalat ning selle järgi olime veel väikses kôhas ja nohus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.