Itse tarjosin chicken milanesen itsetehdyn pippurikastikkeen ja perunakuutioiden kera. Kana on meillä peruselintarvike jota syödään useamman kerran viikossa
Muutenkin lisukkeeksi suositeltavan Risotto alla Milaneseneli klassisen sahramirisoton versio lehdessä kuulosti omaan korvaani oudolta, lähdin eteenpäin sillä perus-reseptillä, joka ennenkin oli toiminut
M. u. t. a. m. v. o. s. i. e. n. k. ä. l. y. ö. r. J. ,. j. h. d. N. p. g. b. c. S. T. E. Ä. A. (. 2. 5. ). O. &. R. 1. 0. /. -. L. P. H. U. K. 3. V. 4. I. 9. 6. G. 7. C. 8. =. +. Y. d l
Hienonna valkosipulinkynnet suolan kanssa morttelissa. Kun riisi alkaa olla sopivan kypsää, eli vielä pureskeltavaa, mutta ei raakaa, kähvellä suuri kauhallinen osso bucon lientä ja sekoita siihen hyppysellinen sahramia
Mutta tällä kertaa kokatessani saivat sienet olla, mielessä pyöri risotto alla milanese. Tässä vaiheessa ruokaa ei enää voi kutsua Risotto alla Milaneseksi, joten ristin sen uudelleen "Risotto alla Chilisitruunase"
- Ripottele päälle hieman jauhelihamaustetta ja laita vuoka uuniin. 0,5-1 tl basilikaa (tai muuta yrttimaustetta)4 dl kiehuvaa vettä1 liha-, tai kasvisliemikuutiojauhelihamaustetta
Tänään taas helposti hyvää elibroileria riisipedillä. Välttämättä mausteita ei noihin olisi tarvinnut lisätä mutta laitoin silti vähän paprikaa ja jauhelihamaustetta pintaan
Ruskista jauheliha ja sipulit. Kaada valutettu pasta ja jauhelihaseos uunivuokaan ja sekoita. 300 g kuvioista pastaa (meillä kukka-pastaa)400 g kananpojan paistijauhelihaa1 sipuli2 valkosipulian
Viitseliäämät voivat tehdä punaisen pestonkin itse. Muutoin noudattelin ohjetta näin ekalla kertaa tehdessäni, vaan lisäsin nesteeksi haudutusvaiheessa myös vettä, koska kastikeosassa näkyi rasvaa turhan paljon makuuni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.