Lihapulliin monesti laitetaan korppujauhoja tai leipää parantamaan rakennetta ja sitomaan nestettä ja rasvaa, mutta aivan hyviä niistä tulee ilman jatkeitakin
Näinpä siis mielessäni kävi ajatus, että millaisia olisivatkaan trooppiset laskiaispullat. Jos haaveinasi on pehmeämpi ja maukkaampi pulla kuin kenelläkään muulla, tässä on ratkaisu
t. o. r. s. a. i. 4. y. k. u. 2. 0. 1. O. m. e. n. -. p. l. K. ä. h. j. v. J. ,. ö. T. d. U. P. V. E. ). g. 8. H. N. L. (. 3. x. c. 5. 7. 6. S. A. R. I. *. /. 9. B. w. F. b. M. f. D. ) l. d l. t l. A p. H u
kardemummamamarengit jossa hilloa ja kermavaahtoa välissä eli laskiaismarenki"pullat". Tein yhtä iltana Nepalilaista ruokaa kotona johon käytin kardemummaa ja vieressä oli kananmunan valkuaiset valmiina marenkiin
Voitele kananmunalla, ripottele päälle raesokeria ja pähkinärouhetta. 250 g kylmää maitoa1 kananmuna 60- 100 g sokeria250 g vehnäjauhoja1/2 palaa hiivaa250 g vehnäjauhoja 1 tl suolaa2 tl kardemummaa60- 100 g pehmeää voita paloina 1. Mittaa maito, kananmuna, sokeri ja 250 g vehnäjauhoja kulhoon. Alusta taikina ja pyöritä pulliksi, leivo korvapuusteiksi, kieritä rinkilöiksi makusi ja mieltymystesi mukaan6. 250 g vehnäjauhoja. 250 g vehnäjauhoja
Lisää vesi ja sekoita hyvin. Pullat ovat aika pieniä, ei golfpalloa suurempia. Lisää vähitellen jauhoja kunnes taikina on tarpeeksi kiinteää, että siitä voi pyöritellä pieniä pullia
Pullataikinaan ei kannata mättää jauhoja niin paljon, että siitä ei jää murustakaan sormiin kiinni. Sekoita maitoon hiiva, suola, sokeri, kaardemumma ja kananmuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.