1. Pihvit. Leikkaa sipuli hakkeeksi ja sekoita ainekset maukkaaksi hampurilaismassaksi. Testaa maku paistamalla pieni testipihvi ja mausta tarpeen mukaan lisää
Sitten vain kootaan hampurilaiset ja toivotaan että suu aukeaa tarpeeksi… Nam – maukasta. Pidimme Juhannuksen alla esijuhannusjuhlat eli jussin etkot… Ruokana oli itsetehtyjä hampurilaisia lisukkeilla ja jälkiruokana raparperi-mansikkatiramisu
Ainakin amerikkalaiset ruokalehdet ja ravintolat tuntuvat pursuavan omia versioitaan “mac and cheesesta”, hampurilaisista ja muista suonet-tukkoon-herkuista
Levitä oliiviöljyä parilalle tai pannulle, lämmitä grilli tai vaihtoehtoisesti pannu. Sekoita suuressa kulhossa jauheliha, hienonnettu punasipuli ja pippuri
1. Kuumenna uunin grillivastus 300 asteeseen. Muotoile jauhelihasta neljä pihviä. Voitele pihvit öljyllä, nosta ne kuumalle pannulle ja paista tai grillaa viisi minuuttia kummaltakin puolelta
Paahda leipä ja kokoa hampurilaiset lautaselle tai paperiin. Jauha naudanlihapalat, pekoni, sipuli, valkosipuli ja chili lihamyllyssä ja mausta suolalla
Viinimatka Yhdysvaltoihin, se oli Etiketti-klubin uutuutena tämän kevään kurssitarjonnassa. Ja kuulemma kurssi, jonka illat varattiin täyteen ennätysmäisen nopeasti