Puristele ja valuta myös ananas. 1 dl (75 g) ananasmurskaa. Tässä tärähtää vihdoin ohje, jota. minulta on joka kerta pyydetty, kun tätä kakkua olen tarjoillut
Vatkaa keskenään kananmunat ja sokeri, lusikoi joukkoon porkkanaraaste ja ananas. 1 tlk ananasmurskaa. Nosta kuorrutteen ainekset huoneenlämpöön pehmenemään
Pari porkkanaa yksinään ei riitä lähellekään mehevöittämään tätä leivonnaista tarpeeksi, joten jotain “kuivakakkua” kokeiltua, keskityin ohjeisiin johon tuli reilusti porkkanaa ja lisäksi jotain muuta mehevöittävää, useimmiten ananasta
Porkkanakakku2 munaa125g sokeria1 dl öljyä150 g vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta½ tl soodaavajaa ½ tl suolaa1 tl kardemummaa250 g porkkanaa raasteena50 g hasselpähkinärouhettaKuorrute180 g pehmennyttä voita250 g tomusokeria200 g tuorejuustoaPinnallehasselpähkinärouhettaVatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon öljy
Paloittele ananas pienemmiksi paloiksi. Porkkanakakkua ei ole tullut tehtyä moneen vuoteen. Lisää voi-sokeri-munavaahtoon jauhot siivilän läpi vähän kerrallaan yhdessä ananasliemen kanssa
Pari porkkanaa yksinään ei riitä lähellekään mehevöittämään tätä leivonnaista tarpeeksi, joten jotain “kuivakakkua” kokeiltua, keskityin ohjeisiin johon tuli reilusti porkkanaa ja lisäksi jotain muuta mehevöittävää, useimmiten ananasta
Tämä ananas-porkkanakakku oli aivan ihanaa. Pelkkä porkkanakin jo mehevöittää, niin ananas (joka muuten oli ihan tuoretta ananasta, eikä säilykettä) teki tämän vieläkin mehevämmäksi
Tavallaan porkkanakakku, mutta vaan muffinssivuoassa. Parasta porkkanakakkua/muffinsseja mitä olen koskaan syönyt, ihan mielettömän hyvää ja vielä sen verran makeaa (muttei ällömakeaa), ettei näitä voi syödä montaa (ajatellen esim juhlia, jossa oisi ihan suotavaa, että ruoka ja muffinssit riittää ((tää meni nyt kokkimaiseksi ajatteluksi, käytännöllistä, käytännöllistä