anjovis ei ole se Janssonin kiusauksesta tuttu maustekala-anjovis eli kilohaili, vaan sardelli-nimellä Suomessa myytävä, yleensä pieneen lasipurkkiin säilötty suolakala
Avokado-anjovispasta. Anjovis on erinomainen raaka-aine, jota turhan vähän meillä käytetään. Harvan pizzerian listalla on anjovispizzaa, vaikka se on pizzojen aatelia
Ja se anjovis (Sanfilippo), Hella&Herkku-kaupasta, parhainta mitä olen ikinä syönyt. anjovis-fileitä. Ota pizza pois uunista ja levitä ne mahtavat anjovis-fileet pizzalle
Lisää myös mausteet, anjovis, siirappi ja viinietikka ja anna kiehahtaa. 2 st anjovisfiléer. 2 anjovisfilettä. 2 st anjovisfiléer. 6 valkopippuria 2 anjovisfilettä 0,5 rkl siirappia
anjovis ei tähän käy. anjovis ei tähän käy. [ap_spacing spacing_height=”20px”]. Tämä tomaattikeitto sopii joko keittiön tervehdykseksi kuten tässä, tai sitten reilummin tarjottuna alkukeittona joko kylmänä tai lämpimänä
Skandinaavinen anjovis-niminen säilyke tehdään kilohailista , joka on eri asia kuin anjovis, eli sardelli ovat sillilahkon kaloja, mutta kilohailisäilyke on varsin makeata, kun taas sardelli on suolaista