Delicardin lahjakortti tuli tuossa taannoin käytettyä, tilaamalla ankkaa. Tein siis paahdettuja valkosipuleita, parmesanmuusia ja uunikirsikkatomaatteja ankan kaveriksi plus punaviinikastiketta maku
Samalla reissulla mukaan tarttui myös kokonainen ankka, jonka valmistamme joskus myöhemmin. Hyvään kastikkeeseen tarvitaan yleensä Demi glace -kastikepohja tai itsekeitetty liemi
Ankka sai lautasella kaverikseen kirsikkateeman mukaisesti pistaaseilla täytettyjä kirsikoita sekä kirsikkakastiketta, joiden hieman makeankirpeä maku täydensi hyvin ankan rasvaisuutta
Kastikkeena Bisto chicken Gravy -pohjainen ja granaattiomenakastikkeella maustettu kastike. Lempi raaka-aineeni ankka sai ylleen maukkaan mustapippuritahnamarinadin ja lopputulos oli vallan mainio
Kastike. Söin aivan mahtavaa ankkaa Turussa Kaskiksessa. Tee vadelmakastike. Olen aiemminkin koettanut tehdä ankkaa ja vadelmakastikkeella, mutta en tavoittanut oikeaa tasapainoa
Kastike. Kaiken kruunasi tämä mieletön alunperin Ramsayn ankkaresepti. Maista kastike, säädä maku ja lisää lopuksi kuutioitu voi antaen sen sulaa kastikkeen joukkoon
Appelsiiniankka ei sinänsä ole vaikeaa valmistaa, kokonainen ankka vain kestää kauan kypsyä uunissa, ja taas kerran kastike, joka on koko ruoan juju, on hyvin helppoa valmistaa
Kaada karviaissose ja punaviini ankkapannulle ja nosta kiehumaan. Kastiketta keitellessä jouduin hieman hakemaan tasapainoa, mutta ihanaa siitä lopulta tuli
Lopputulos oli maukas, mutta ankka ehti vähän turhan kypsäksi, vaikkakaan ei kuivunut liikaa. Kastike maistui sellaisenaan hieman turhan tuliselle, mutta savuisen ankan kanssa se sopi loistavasti
Ankka ja kastike osottautui herkulliseksi yhdistelmäksi. Ankka. Appelsiinikastike. Mausta kastike lopuksi suolalla ja pippurilla ja valele ankat kauttaaltaan