Ohje on hieman mukailtu versio Lettupannu-blogin ohjeesta, josta puuttuu appelsiini. Sekoita keskenään öljy, appelsiinimehu ja sokeri sekä toisaalla kuivat aineet
Levitä seos kakun päälle ja koristele kalvottomiksi leikatuilla appelsiinilohkoilla. Jos käytät koristeluun myös kuorta, pese hedelmä erittäin huolellisesti tai käytä luomuappelsiinia
Ohje on hieman mukailtu versio Lettupannu-blogin ohjeesta, josta puuttuu appelsiini. Sekoita keskenään öljy, appelsiinimehu ja sokeri sekä toisaalla kuivat aineet
Appelsiini on sitäpaitsi kohta jo sesongissa ja piristää mukavasti muutoin aika tuhtia leivonnaista. Oranssina hehkuva, mausteinen, kuohkea, mehevä porkkanakakku on vastaukseni tähän vuodenaikaan
Päälle oli kuitenkin laitettu juuston sijasta uutta appelsiinirahkaa. Appelsiinirahkaa on pitänyt maistaa muutenkin kerran jos toisenkin mutta se on aina jäänyt
Lisää lopuksi vielä nopeasti sekoittaen appelsiininkuoriraaste ja vaniljatangosta riivityt siemenet. No oliko sitten parempaa kuin edellinen porkkanakakku