basilikaa, rakuunaa ja minttua. Levite. Näiden patonkien taikinan ohjeen löysin Hellapoliisi -blogista. Patongeista tulee erittäin herkullisia ja sisältä pehmeitä
Tomaattien maku saa paahtaessa ihan uuden ulottuvuuden, puhumattakaan makeaksi muuttuvaksi sipulista ja basilikan, timjamin ja rosmariinin herkullisuudesta
½ dl basilikaa. Ihana yrttilevite. ½ dl basilikaa. Sain vuosikausia sitten ystävältäni ihanan valkosipulilevitteen ohjeen, jolla olenkin tehnyt usein levitettä niin kotitekoisten leipien tai sämpylöiden kuin kauppatuotteidenkin kaveriksi
1 rkl tuoretta basilikaa. 1 rkl tuoretta basilikaa. Idea näihin pieniin pizzapiiraisiin lähti pienistä valkoisista piirakkavuoista, jotka ostin Tigeristä
Siihen tarvitaan iso ruukullinen basilikaa, pari (marinoitua) valkosipulin kynttä, pari ruokalusikallista pinjansiemeniä/pähkinöitä, pari ruokalusikallista öljyä, ruokalusikallinen ravintohiivaa, pippuria ja suolaa
3 dl hienonnettua basilikaa. 3 dl hienonnettua basilikaa. Lampaanviulu. Annoskuvaa. Glorian ruoka ja viini -lehden numerosta 67, 2/2010 löytyi joulun alla tällainen herkku