- Ripottele basilika juuresten päälle ja peitä pinta broilerin paloilla. 1,5 kg) broilerin koipipaloja (tai muita vastaavia)8 (n. 0,5-1 tl basilikaa (tai muuta yrttimaustetta)4 dl kiehuvaa vettä1 liha-, tai kasvisliemikuutiojauhelihamaustetta. 0,5-1 tl basilikaa (tai muuta yrttimaustetta)
(tai normitomaattimurskaa, suolaa, sokeria, basilikaa, oreganoa). Perinteisen naudanlihakastikkeen sijaan todella hyvää on myös tämä broilerinjauhelihastike
Sieltä löytyi hyvältä kuulostava broileriohje. Hyväähän broilerista tuli. Rintafileitä minulla ei ollut, vaan Toukolan tilan jyväbroilerin ohutleikettä
(kuivattua ja/tai tuoretta basilikaa). Broilerin jauheliha on liha- ja kanatiskin sivunurkkaan piiloutuva seinäruusu, jolla taitaa olla aika maltillinen menekki
Viimme perjantaina tuli jo teille laiteltua näitä broilerin marinointi reseptiä ja tässä pari lisää. Pakastimesta löytyi vielä yksi paketti Atrian broilerin koipi-ja reisipalaa, jotka otin edellis iltana sulamaan, että päästään taas herkuttelemaan
hienonnettua basilikaa. Tomaatti-sipulisalaatti antaa grillibroilerille makua ja mehevyyttä. Nostele broilerin palat vadille ja lusikoi päälle tomaatti-sipulisalaattia
Itse käytin basilikamarinoituja suikaleita, jotka toimivat tässä mainiosti. Muutama päivä sitten paistetut broilerit ynnä jälleen kerran ylitsevuotavaisella kädellä keitetyt spagetit solmivat maukkaan liiton tässä fetalla ja halloumilla kruunatussa spagettivuoassa, joka kootaan kerroksittain lasagnen tapaan
Reilusti tuoretta basilikaa. Olen usein miettinyt vaihtoehtoja broilerille, ettei aina niitä iänikuisia reisikoipia uunissa tai fileesuikaleita wokkipannulla