On tehnyt jo jonkin aikaa mieli näitä broilerin leivitettyjä leikkeitä. - Kasta broilerin fileeleike yksi kerrallaan kananmunassa ja leivitä jauhoseoksessa
Koko ruoka valmistuu uunissa samassa astiassa. Riisi on kypsynyt tämän aikaa uunissa. 3 kpl (=430 g) broilerin ohutleikkeitä (tms mihin saa leikattua taskun, minä käytin näitä). Minulla kypsentämiseen meni uunissa kaiken kaikkiaan noin 40 min
Tässä laitoin reseptiin broilerin rintafileitä, mutta olen siis käyttänyt tähän ruokaan myös broilerin sisäfileitä (myös marinoituja), ohutleikkeitä, minuuttipihvejä, suikaleita ja rintafileitä
myös marinadi broilerin fileepihveille. Repäise broilerin ohutleikkeiden kansi pois ja kaada. Tikuta puolitetut broilerin fileet (puolikas/varras) ja aseta leivinpaperin
2 isoa pakkausta broilerin ohutleikkeitä tms luutonta lihaa (muistelen näissä olleen yhteensä 14 annospalaa). Kypsennä ruoka noin 175 asteisessa uunissa kunnes kypsää. Kypsennä 200 asteisessa uunissa lähes kypsiksi