Skiva löken till halvringar, morötterna till smala stickor och ta isär knopparna från broccolin. Mausteinen keitto inkiväärillä maistuu helmikuun loskapäivinä ja helpottaa nuutunutta oloa
Keväisen mangon lisäksi upotin curryyn Thaimaalaisesta kookos-KALAkeitosta tuttua paprikaa sekä sellaista markettien hyllyille tänä keväänä ilmestynyttä uutuutta kuin broccolinia eli varsiparsakaalia
Ramen-keitto. Jaa keitto lautasille ja annostele päälle lisukkeet. Keittoa jäi kuitenkin ja sitä voi toki syödä huomennakin, mutta ensi kerralla taidan suosiolla puolitta reseptin
Tein meille sunnuntaina illalla parsakaali-pinaattikeittoa, koska Maku-lehden ohje vaikutti hyvältä. Siinä sitten katsoin ainekset, mitä keittoon tarvitaan ja aloin kokkailemaan
Leikkaa valkosipuli ohuiksi siivuiksi, lisää broccolin sekaan, kaada sekaan myös soija ja paista kunnes valkosipuli kuullottuu (älä anna valkosipulin ruskistua äläkä parsakaalin vetistyä)
Seuraavana oli pieni sipulinen sienikeitto tai kreemi, jossa oli misopohja. Vaikka vuohenjuusto toi hauskaa happamuutta keittoon, ei minulle jäänyt keitosta kummempia tunnetiloja enkä tilaisi sitä uudestaan
Skala morrötterna och rensa broccolin. Olenkin tehnyt viime aikoina lähinnä ”kaikki samassa” -ruokaa kuten erilaisia keittoja, lasagnea ja muita ruokia, jotka käytännössä huolehtivat itse itsestään joko uunissa, pannulla tai padassa